מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורט א קאטאיילה24/09/2008
השתילו לי לפני חדשיים פורט. שני הטיפולים הראשונים עברו בסדר. בטיפול השלישי התחילו מהיום השני (העירוי שלי נמשך עוד 48 שעות בבית) כאבים מציקים באיזור מחט העירוי, המחט הוחלפה אך הכאבים נשארו. בבדיקה שנעשתה לפני שבועיים ע"י הרופא המשתיל נמצא הכל תקין: "...עמדה תקינה של הפורטקאט ללא דליפה וללא חסימה, אין דלקת מסביב". לשאלתי למנתח: שעל אף זאת שעברו 6 שבועות מההשתלה האיזור והצלקת - גם בלי המחט - עדיין מאד רגישים, פטר אותי בזאת שאני צריכה להתרגל. סיימתי עתה את הטיפול הרביעי שוב עם כל ההטרדות של הכאבים; הכאבים מפריעים לישון, מפריעים בדיבור ממושך, מפריעים בהליכה ומדכדכים אותי קשות. במכון האונקולוגי פטרו אותי בהמלצה לקחת אקמול ): עלי לציין שהפורט הושתל לי ישירות על העצם בחזית הגוף, מה שגרם לי לעוגמת נפש קשה - בגלל הכיעור שבזה (אני רזה וזה מאד בולט), ועתה בנוסף הדיכדוך המלווה את הכאבים. אין בכוונתי להשתיל פורט חדש רק בגלל העניין האסטיתי, יהיה לי אבל קשה מאד להמשיך את הטיפול ולהתמודד הלאה עם הכאבים...עצתכם?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורט
פרופ` אברהם קוטן24/09/2008קשה מאד לענות מבלי לראות ה-PORT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)