סרטן בלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן בלוטת התריס
    תמר
    19/10/2008

שלום לפני כ-10 חודשים (בגיל 28) התגלה בגופי גידול פפילרי בבלוטת התריס בגודל 1סנטימטר בעל גבולות ברורים בגלל היותי בהריון דחיתי את הטיפול לאחרי הלידה הבנתי שהכיום לא כורתים את כל הבלוטה וניתן לכרות רק חצי ולבחון את החצי השני בזמן הניתוח במקרה כזה מה הטיפול למניעת הישנות המחלה כמו כן,בגלל שביתי בת פחות מחודש חשוב לי לדעת מה הפרוצדורה של הטיפול הרדיואקטיבי האם הטיפול יתרחש מיד אחרי הניתוח או שיהיה צורך לחזור לבית החולים לביצוע הטיפול? כמה זמן יתרחש הבידוד בבית החולים? וכמה זמן יעבור עד שיהיה לי מותר לשהות ליד ביתי הפעוטה? אודה לכם על תשובה מהירה תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן בלוטת התריס

הוספת תגובה

• גידטל בבלוטת התריס

פרופ` אברהם קוטן
    19/10/2008

את התשובות ניתן יהיה לתת רק לאחר קבלת תוצאות הניתוח - הבדיקה הפתולוגית הסופית - ותוצאות מיפוי בלוטת התריס לאחר הניתוח . בעיקרון - אפשר לקבל יוד ר"א בצורה אמבולטורית אם תשהיי בבית בו אין תינוקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

תמר
    20/10/2008

אני מודה לך על תשובתך אם כי לא עניתה לי על השאלות: 1. כמה זמן יש להתרחק מהפעוטה לאחר טיפול ביוד ר"א? 2. במקרה של כריתה חלקית, מה אפשרויות המעקב למניעת הישנות המחלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו