כימוטרפיה- הפסקת עירוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כימוטרפיה- הפסקת עירוי
    עליזה קינן
    23/10/2008

ד"ר שלום רב לפני מספר חודשים הסירו לי את המעי הגס בעקבות גילוי פוליפים סרטניים. לאור הבדיקה הפטולוגית שהעלתה כי שני הגידולים לא עברו את דופן המעי ומאידך מתוך 28 בלוטות שניבדקו נמצאה אחת נגועה- לפיכך הוחלט על פי הפרוטוקול המקובל לתת לי טיפול המוגדר כמשלים או מניעתי של אוקסליפלטין בשילוב קסלודה כחלופה ( על פי בחירתי)ל-5FU. ניקבעו לי 8 קורסים עברתי מתוכם 4 קורסים ( כל 3 שבועות). הבעיה היא שבטיפול האחרון עם יציאתי מבית החולים הרגשתי תחושת חנק קשה ביותר -פשוט לא הצלחתי לנשום- חזרנו מיד למחלקה שם קיבלתי זריקות קורטיזון וחמצן . אני עומדת נכון להיום לפני הטיפול החמישי בחששות גדולים ונוטה לא להמשיך עם העירוי אלא עם הקסלודה בלבד מה עוד שהרופא התורן הופתע כי כטיפול מונע ניקבעו לי 6 קורסים ולא פחות. היום ערכתי בדיקת אולטרסאונד של הכבד הלבלב טרסריון ולשימחתי לא נימצאו ממצאים, כנ"ל לגביי המרקרים ובדיקות הדם. בבקשה המלצתך על היבטיה השונים אני מאוד מבולבלת וביום שלישי הקרוב אמורה לקבל עוד טיפול. אודה לך מאוד על התייחסותך!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כימוטרפיה- הפסקת עירוי

הוספת תגובה

• המשך טיפול

ד''ר יוסף ברנר
    24/10/2008

רצוי להמשיך טיפול כמתוכנן תוך הכנה כנגד תגובה אלרגית לטיפול ומוכנות של הצוות הרפואי לתגובה חוזרת אפשרית.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו