מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!!! תוצאות מ pet ct!!!גליה30/10/2008
שלום רב, הופניתי לבדיקת pet ct בעקבות שלושה ארועים קודמים של מלנומה (שניים מהן היו in situ ומלנומה שלישית 0.3 מ"מ). בכל המקרים בוצעה הרחבת כריתה והשוליים היו נקיים. בתוצאות בדיקת ה pet ct שערכתי נרשמו שני ממצאים שמאד מדאיגים אותי ואני מצטטת: 1. "צוואר: קליטה פתולוגית של FDG בעוצמה גבוהה בנודול בתירואיד מימין. נחוצה השוואה עם US. לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות". 2. עצמות: קליטה פתולוגית של FDG בעוצמה גבוהה בנגע ליטי בעיקר במטפיזה פרוקסימלית בטיביה מדיאלית משמאל עם שוליים לא אחידים, קורטקס מעורב מעובה, ללא שבר פתולוגי ללא מסה רקמה רכה. ללא עדות לתהליך הרסני" 3. בסיכום: קליטה פתולוגית של FDG בעוצמה גבוהה כמתואר מתאימה לתהליך שאתי משמאל. אודה לך מאד אם תוכל להסביר לי בהקדם מה המשמעות של ממצאים אלה. אני מאד מאד בלחץ. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פט
ד''ר יוסף ברנר31/10/2008קיים חשד לגידול סרטני בבלוטת התריס (קרוב לוודאי שאינו קשור למלנומה)
קיים חשד לגרורה בעצם ברגל משמאל. זהו איזור שאינו שכיח לגרורות וצריך לבדוק זאת היטב. באם מדובר בגרורה זה יכול להיות קשור למלנומה אך יכול להיות קשור גם לממצא בבלוטת התריס
נראה לי שצריך ביופסיות גם מבלוטת התריס וגם מהממצא ברגל
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)