טיפול בגלים קצרים לדלקת בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בגלים קצרים לדלקת בברך
    ליאור
    18/11/2008

שלום אני מבקש לדעת מה הסיבה לכך שאסור לטפל בחולים אונקולוגים באמצעות גלים קצרים ( ההוראה הזו חלה גם על בעלי קוצבי לב ונשים בהריון ) מה הסיבה לכך ? תודה ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלים קצרים

ד''ר יוסף ברנר
    18/11/2008

אין כל מניעה לדעתי לטיפול בגלים קצרים בבעיות בברך אצל חולי סרטן
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבקש להבין משהו מאד ספציפי ,

ליאור
    19/11/2008

על הקיר שלפני הכניסה לחדר הטיפול הפיזיקלי נשאלים המטופלים אם אהם סובלים מבעיה אנקולוגית . במידה וכן אז חל איסור טיפול בגלים קצירים לאנשים אלו !! זו עובדה שאני קובע על סמך מה שראיתי במכון הפיסיזיקלי של קופ"ח. אני מבקש ממשתתפי הפורום הניכבד הזה לקבל הסבר /תשובה לפשר הדבר : מדוע מונעים מחולים אונקולוגים טיפולים עבור דלקלת באחד המפרקים באמצעות נורת גלים קצרים מדוע התקבלה החלטה רפואית גורפת כזו ? בטח יש לה זיבה הגיונית ? האם אפשר לספר גם לנו מה הסיבה ? בתודה ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלים קצרים

ד''ר יוסף ברנר
    19/11/2008

כפי שכבר כתבתי אין כל מניעה לטיפול בגלים קצרים
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו