HPV אצל גברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HPV אצל גברים
    מודאג מאוד!
    16/07/2007

התברר לי ולחברה שלי שהיא נדבקה בHPV ממני וקיבלה חיסון.
    כעת, אני מצליח לקשר אולי בין כמה דברים שהופיעו לי ואשמח אם תוכל לתת לי מענה ראשוני או יעוץ קדם לרופא.

לפני כשלוש שנים הופיע לי על שק האשכים מעין בליטה לבנה (בערך בגודל של גרעין אבטיח), הבליטה הזו מתנהגת מוזר שכן היא קשת רכה אך קשה מאידך, הגבשושית הזו, אם נקרא לה כך, ישמע מוזר אולי, אבל היא זזה, אך לא מורגש, אם לפני שלוש שנים היא היתה בתחתית שק האשכים(שם היא הופיעה לראשוןנה), כרגע היא כמעט על איבר המין עצמו.
    בחודשים האחרונים אני מרגיש דילול בזרע ותהליך שפיכה לא שלם,
    כלומר אני מרגיש אני לא פולט את מלוא הזרע וזה מטריד אותי,גם מהצד הבריאותי וגם מהצד ההנאתי.

האם לדעתך יכול להיות קשר? הHPV עשוי לגרום לתופעות כאלו?
    האם ניתן לעשות משהו בנידון במידה וכן?

מודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HPV אצל גברים

הוספת תגובה

• HPV בגברים

ד''ר יוסף ברנר
    16/07/2007

כל מה שתארת לי, לדעתי, אינו קשור לזיהום ב HPV. נראה לי שמוטב ותפנה לאורולוג או רופא עור לבדוק את התסמונות והממצאים אותם אתה מתאר.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה, אגש אליו בהקדם.

ד.
    17/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו