מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימפומהויק1330/11/2008
שלום, לפני כ 10 חודשים גילו לאמי בבדיקות שגרתיות לימפומה פוליקולרית grade 1 בבית השחי ובבטן. מכיוון שבבטן הלימפומה הייתה פחות מסמ' הוחלט לבצע הקרנות בבית השחי. עכשיו 7 חודשים אחרי הפט סיטי הראשון התוצאות הן: בבית השחי נקיה, אך נמצאה לימפומה חדשה בבית השחי השניה 1 סמ', בבטן היא גדלה מסמ' 1 ל2 סמ' ונמצא גם בלוטות ברטרופריטונאום. האם זה נחשב קצב מהיר של התקדמות המחלה ? האם לדעתך רצוי לשקול כימוטרפיה ? אני רוצה לציין שאין לאמא שלי תופעות לוואי, היא בת 52 ובריאה בדרך כלל. תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי אני צריכה לתקן...
ויק1301/12/2008הלימפומה בבית שחי שמאל התקטנה בסמ' לגודל של 1 סמ', בית שחי ימין נקי ומסתבר שלא צצה נקודה חדשה. וכל השאר כמו שציינתי. הודה לתשובתך תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימפומה
ד''ר יוסף ברנר01/12/2008מדובר בלימפומה מדרגת ממאירות נמוכה. ניתן להמשיך ולעקוב ללא טיפול ולראות כל חצי שנה את קצב ההתקדמות. הטיפול ייעשה בהתאם לתוצאות אלה.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)