עליה בתוצאות בדיקת מרקרים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה בתוצאות בדיקת מרקרים.
    יעל.ס
    12/12/2008

חליתי בסרטן שד בשנת 2000 . קיבלתי טיפולים כימוטראפים וקרינה. תרופת tamoxi במשך 5 שנים. תרופת femara במשך כשנתיים וחצי. סימני הסרטן שלי בעליה מתמדת. ca125 -13.2 היום לעומת 5.6 בשנת 2006 ca 15.3 -19.2 היום לעומת12.5 בשנת 2006 CEA-1.3 ללא שינוי. בחודש אוגוסט שנה זו עשיתי בדיקות : מיפוי עצם,סי טי מח, סי טי פט, ממוגרפיה אולראסאונד שדיים, ואולטאסאונד בטן. כל התשובות יצאו תקינות. שאלתי איך עלי להתייחס לעלייה בסמני הסרטן שלי? בתודה מראש יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סמני גידול

ד''ר יוסף ברנר
    13/12/2008

כל סמני הגידול שלך הם עמוק בגדר הנורמה ואין כל מקום להילחץ ולעשות בדיקות מיותרות
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעל.ס
    15/12/2008

לדר' ברנר. תודה על תשובתך המעודדת. עזרת לי להרגע, כי המתח מהלא מובן היה גדול. ושוב תודה מקרב לב. חג אורים שמח. יעל.ס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו