סליחה על השאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה על השאלה..
    דנה
    15/12/2008

לחברה שלי יש חבר כבר 9 ח'. אחרי חודש ביחד הוא בישר לה שיש לו סרטן בכבד. הוא נמנע מלהיפגש איתה בכל תשעת החודשים, וכאשר הוא נמצא בבי"ח והיא מעוניינת לבקרו הוא לא מוכן לומר לה באיזה בי"ח הוא נמצא. הוא קובע להיפגש איתה ומבטל כל הזמן ברגע האחרון, ומצד שני הוא טוען שהוא וויתר על הטיפולים שיכלו להביא להחלמתו- ניתוח, כימותרפיה וכו'. הטיפול היחידי שהוא מקבל לטענתו הוא אינפוזיות ברזל. כיום אחרי 8 חודשי מחלה הוא טוען שיש לו גרורות בריאות ובגרון. אומר שהרופאים נותנים לו חודש- חודשיים לחיות. ולפני פחות מחודש הוא שוב ביטל ניתוח. הוא מתראה איתה לעיתים ממש רחוקות. וכשביקשה לראות מסמכים הקשורים במחלתו הוא הסכים ועד היום הוא מתחמק גם מזה... ואני לצערי בגלל זה ועוד דברים מסביב חושדת בו שהוא עושה דבר נבזי ביותר וממציא את כל העניין. האם יתכן שלאחר 8 חודשים עם המחלה כאשר היא התפשטה בכל הגוףלא יראו עליו בכלל? (אולי הוא רזה קצת). יש אפשרות לבדוק את אמיתות דבריו? אני דואגת לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סליחה על השאלה..

הוספת תגובה

• חבר

ד''ר יוסף ברנר
    16/12/2008

אין לנו שום אפשרות להתייחס לשאלה זאת
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו