m.f

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• m.f
    ציון בן כנען
    20/12/2008

לפני כעשר שנים הגדירו אותי כחולה m.f הייתי בקבוצת מחקר שהובילה פרופ' חודק וטופלתי בעזרת קרני u.v במשך שנה.פרשתי מין הטיפול ומין המחקר על דעת עצמי. באותה תקופה התרשמתי שלרפואה אין ידע מספיק כדי לרפא את המחלה. בכל עשר השנים שעברו מאז הכתמים האופיינים למחלה נותר על גופיו אבל לא הציקו לי במיוחד. בחודשים האחרונים אני סובל מגירוי מציק מאוד בכל הגוף .לפני שאני פונה שוב לטיפול אני מבקש לדעת עיקרי דברים על המחלה ובעיקר לנסות להבין האם בעשר השנים האחרונות משהו התקדם בטיפול התרופותי במחלה , ובדרכי הטיפול האחרות. תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    m.f

הוספת תגובה

• מיקוזיס פונגואידס

פרופ` אברהם קוטן
    20/12/2008

הפורום הזה צר מלהכיל את כל הידע והמחקר שמתבצע לגבי מחלה נדירה זו. יש טיפולים תרופתיים חדשניים, טיפולי קרינה כל עורית ע"י אלקטרונים (טיפול שנעשה במרכז ארצי לטיפול זה באונקולוגיה רמב"ם) ועוד. מציע שתחדש את הקשר עם מחלקתה של פרופ' חודק. מרכזים דומים קיימים בבתיה"ח הגדולים בארץ (כגון הדסה, עין כרם, רמב"ם חיפה וכ"ה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו