מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    גלי
    30/12/2008

שלום רב, אני כותבת לכם מכיוון שאני מאוד מודאגת ולאור כל המקרים של חיילי צה"ל לאחרונה החלטתי לכתוב פה ולהתייעץ עימכם. אחי היום בן 26 השתחרר מצה"ל לפני כמה שנים לאחר שירות סדיר ביחידת לוחמה אלקטרונית . לא כ"כ ידעתי מה זה אומר לוחמה אלקטרונית כלומר , מה הם בדיוק עושים שם עד אשר נודע לי שעיקר עבודתם הוא עם אנטנות ועם כל מיני פולטי קרינה אחרים למיניהם . לאחרונה אני מוצאת את עצמי יושבת וחושבת ובעיקר מפחדת שתפקידו זה עשוי לגרום לו לסרטן , לא שחלילה עכשיו יש דברים אבל אני נורא לחוצה ומפחדת ורוצה לברר איתכם האם ניתן לחלות בסרטן עקב החשיפה הזאת . שנית , האם יש דרך להיבדק באופן כלשהוא ע"מ למנוע סרטן . מהו זמן ההתפרצות של מחלת סרטן מרגע החשיפה לקרינה? האם אחי בסכנה? אני יודעת ששאלתי הרבה שאלות , זה כי אני פשוט קצת היסטרית . אשמח אם תוכלו להשיב לשאלותיי. תודה, גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• קרינה אלקטרומגנטית

פרופ` אברהם קוטן
    30/12/2008

נכון להיום - אין שום הוכחה מדעית שקרינה אלקטרומגנטית גורמת לסרטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו