מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגתגלי30/12/2008
שלום רב, אני כותבת לכם מכיוון שאני מאוד מודאגת ולאור כל המקרים של חיילי צה"ל לאחרונה החלטתי לכתוב פה ולהתייעץ עימכם. אחי היום בן 26 השתחרר מצה"ל לפני כמה שנים לאחר שירות סדיר ביחידת לוחמה אלקטרונית . לא כ"כ ידעתי מה זה אומר לוחמה אלקטרונית כלומר , מה הם בדיוק עושים שם עד אשר נודע לי שעיקר עבודתם הוא עם אנטנות ועם כל מיני פולטי קרינה אחרים למיניהם . לאחרונה אני מוצאת את עצמי יושבת וחושבת ובעיקר מפחדת שתפקידו זה עשוי לגרום לו לסרטן , לא שחלילה עכשיו יש דברים אבל אני נורא לחוצה ומפחדת ורוצה לברר איתכם האם ניתן לחלות בסרטן עקב החשיפה הזאת . שנית , האם יש דרך להיבדק באופן כלשהוא ע"מ למנוע סרטן . מהו זמן ההתפרצות של מחלת סרטן מרגע החשיפה לקרינה? האם אחי בסכנה? אני יודעת ששאלתי הרבה שאלות , זה כי אני פשוט קצת היסטרית . אשמח אם תוכלו להשיב לשאלותיי. תודה, גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה אלקטרומגנטית
פרופ` אברהם קוטן30/12/2008נכון להיום - אין שום הוכחה מדעית שקרינה אלקטרומגנטית גורמת לסרטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)