מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן מעי הגסחיים נצר23/07/2007
שלןם רב אני בן 67.5 וכתוצאה מבקשתי עברתי בדיקת קולונוסקופיה התגלו אצלי במעיים
שני גידולים סרטניים במעיים ולאחר ניטוח הועברתי למחלקת אונקולוגיה .וקיבלתי ע"פי תעודת
מחלה טיפול "folfox" לבקשתי לרופאה מה זה הטיפול הזה אמרה לי שבאחד משנה הגידולים
התגלה שני לימפות נפוחים ולשאלתי את חומרת המצב לא ידעה מה לענות לי כתותצאה ביקשתי
לידרג לי ת1-ל4 אמרה לי שזה דרגה יש לציין שבשנת 1978התגלה אצלי לימפומה בצוואר צד שמואל גם אז קיבלתי כימוטרפיה.ו-שנת 1998התגלה אצלי עוד סרטן שלפוחית השתן שאני עושה
ציסטוסקופיה מידי פעם מורידים אותם ע"י ניטוח וטיפופול ב-bcg וכל 3חודשים ציסטוסקופיה.
שאלותי הן: האם הרופאה נתנה לי פרטים נכונים לגבי המחלה במעיים ומה חומרת המחלה?
כי יש לי הרגשה שמחבה ממני דבר מה.
בתודה מראש
חיים נצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן המעי הגס
ד''ר יוסף ברנר25/07/2007מהמידע ששלחת עולה שאתה סובל מגידול של המעי הגס בשלב III. הגידול פרץ את דופן המעי והגיע לבלוטות הלימפה. מאחר ובשלב III יש סיכויים בין 40% ל 50% שהמחלה תחזור, נהוג לתת טיפול בכימותרפיה מונעת. הטיפול ב FOLFOX נחשב לטיפול המומלץ כיום ומפחית את הסיכויים שהמחלה תחזור ב 5%-10%.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)