סרטן מעי הגס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן מעי הגס
    חיים נצר
    23/07/2007

שלןם רב אני בן 67.5 וכתוצאה מבקשתי עברתי בדיקת קולונוסקופיה התגלו אצלי במעיים
    שני גידולים סרטניים במעיים ולאחר ניטוח הועברתי למחלקת אונקולוגיה .וקיבלתי ע"פי תעודת
    מחלה טיפול "folfox" לבקשתי לרופאה מה זה הטיפול הזה אמרה לי שבאחד משנה הגידולים
    התגלה שני לימפות נפוחים ולשאלתי את חומרת המצב לא ידעה מה לענות לי כתותצאה ביקשתי
    לידרג לי ת1-ל4 אמרה לי שזה דרגה יש לציין שבשנת 1978התגלה אצלי לימפומה בצוואר צד שמואל גם אז קיבלתי כימוטרפיה.ו-שנת 1998התגלה אצלי עוד סרטן שלפוחית השתן שאני עושה
    ציסטוסקופיה מידי פעם מורידים אותם ע"י ניטוח וטיפופול ב-bcg וכל 3חודשים ציסטוסקופיה.

שאלותי הן: האם הרופאה נתנה לי פרטים נכונים לגבי המחלה במעיים ומה חומרת המחלה?
    כי יש לי הרגשה שמחבה ממני דבר מה.
    בתודה מראש
    חיים נצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן מעי הגס

הוספת תגובה

• סרטן המעי הגס

ד''ר יוסף ברנר
    25/07/2007

מהמידע ששלחת עולה שאתה סובל מגידול של המעי הגס בשלב III. הגידול פרץ את דופן המעי והגיע לבלוטות הלימפה. מאחר ובשלב III יש סיכויים בין 40% ל 50% שהמחלה תחזור, נהוג לתת טיפול בכימותרפיה מונעת. הטיפול ב FOLFOX נחשב לטיפול המומלץ כיום ומפחית את הסיכויים שהמחלה תחזור ב 5%-10%.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו