איך אפשר לעזור לאמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אפשר לעזור לאמא
    הבן המודאג
    31/12/2008

שלום לפני כשנה נתגלה אצל אימי גידול סרטי ברחם מסוג סרקומה. בחודשיים עד שהוחלט על הטיפול הגידול ממש התעצם. אימי עברה כעשרה טיפולים כימוטרפים שעזרו מאוד מאוד לכווץ את הגידול ולאחר מכן ניתוח להוצאת הרחם (מכיוון שהגידול נגע גם במעי הגס, הדק ובשופכה חתכו חתיכה גם מהם) ולאחר הניתוח אמא התחילה להחלים ולהתחזק כשלושה חדשים אחרי הניתוח נתגלה אצל אימי מסות בריאות ומיד התחילה שוב טיפולים עכשיו היא נמצאת כשלושה שבועות לאחר הטיפול הראשון ולמען האמת המצב די החמיר קשה לאמא לנשום היא יושבת בבית עם מכשיר חמצן והיא מאוד מאוד חלשה ולא מצליחה לישון כי כשהיא שוכת או נשענת אז היא מרגישה שקשה לה לנשום. בבקשה תגידו לי איך אני יכול לעזור לאמא שלי אמרו לי לבדוק תרופות ביולוגיות האם אתם יכולים ליעץ לי איזה? בתודה מראש ובהרבה אמונה הבן המודאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אפשר לעזור לאמא

הוספת תגובה

• גרורות בריאות

פרופ` אברהם קוטן
    31/12/2008

לצערי אתה מתאר מצב חשוך מרפא. אינני יודע איזה תרופות כימותרפיות ניתנות - אוליהאונקולוגים המטפלים באמך ישקלו קו שני או שמא יאלצו להסתפק בטיפול תומך בלבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו