סרטן קיבה, עצירת דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן קיבה, עצירת דימום
    לי
    27/01/2009

שלום, אבי אובחן עם סרטן בקיבה אך עדיין לא התחיל טיפולים, היה אמור להיפגש עם אונקולוג לאחר ביצוע CT חוזר אתמול אך הוא מאושפז בפנימית כשבוע עקב דימום שלא מפסיק. אבא קיבל לוסק במשך שלושה ימים אך הדינום לא פסק. היום ניסו לצרוב אך לא הצליחו. ברצוני לשאול מה ניתן לעשות לעצירת הדימום? אבא מקבל נוזלים ומחובר לזונדה כרגע, ועדיין לא נפגש עם אונקולוג בגלל שהוא בפנימית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן קיבה, עצירת דימום

הוספת תגובה

• דימום

פרופ` אברהם קוטן
    27/01/2009

לנסות אמבוליזציה, ואם לא הולך - לשקות הקרנה במספר מנות גדולות, או לנתח ולזהות בניתוח מקור הדימום
    יש לעצור הדימום ואז לחשוב על הטיפול האונקולוגי התרופתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה

לי
    28/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקרנות במנות גדולות לעצירת הדימום

לי
    28/01/2009

היום החליטו להתחיל הקרנות ,רציתי לשאול מה הם הסכנות ומהם תופעות הלוואי של התהליך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משך זמן ההקרנות וההשפעה על הדימום

לי
    30/01/2009

שלום ושוב תודה על תשובתך המהירה, אבא התחיל הקרנות לבטן לפני שלושה ימים (היום היתה הקרנה שלישית), הוא אמור לעבור עשרה ימים של הקרנות עם הפסקה באמצע. היום לראשונה היתה הפוגה בדימום למשך כחמש שעות אבל אז הדימום חזר, רציתי לשאול אחרי כמה ימי הקרנות הדימום אמור להיפסק והאם הוא נפסק בהדרגה או נחלש ואז נפסק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו