שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אני
    19/02/2009

שלום, אני בת35 , לפני כארבעה חודשים התחלתי לסבול מכאבים בבית החזה, בגב וביד שמאל- עדיין סובלת. לציין כי אני חיה בחו"ל ומטופלת ע"י רופא משפחה מקומי עברתי בירורים רפואיים ששללו בעייה לבבית, כמו כן עברתי גסטרוסקופיה, בדיקות דם (לפני חודשיים) שיצאו תקינות לחלוטין, צילום רנטגן לעמוד השדרה שאיבחן שינויים ניוונים והיצרות בעמ"ש טורקלי. לפני שבוע ימים החל לי חום נמוך, אך גבוה מהרגיל שנע בסביבות 37.2-37.4 עדיין יש לי חום וכמו כן התנפחו לי בלוטות הלימפה במפשעה (מס' בלוטות בשני הצדדים - קטנות מאוד), פניתי לרופא שבדק את הבלוטות וטען כי הן לא משמעותיות מבחינתו אך מצא בלוטה בשחי שמאל מוגדלת מעט, לאור האמור ומאחר ואני סובלת מזה זמן רב מכאבים (בתקופה האחרונה גם כאבים ורגישות בצלעות) הוא החליט לשלוח אותי לבדיקת mri חזה. אתמול הוא התקשר אלי ומסר כי הבדיקה תקינה (בגדר הנורמה), שאלתי אותו האם בבדיקה ראו בלוטותך מוגדלות והוא ציין שלא צויין דבר בעניין וכי בדר"כ באם מתגלות כאלה הדבר מצויין בדו"ח. לציין כי במישוש הבלוטה היא עדיין קיימת והופיעה גם בלוטה בשחי ימין. כמו כן קיימת ירידה במשקל, אך יתכן וזה קשור במצב הרוח הרע שיש לי מאז הופיעו הסימפטומים שגרם לי לירידה בתיאבון. לאור הנ"ל ומאחר ואני סובלת כבר הרבה זמן, וכעת יש גם חום ובלוטות נפוחות אני חייבת לציין כי אני מודאגת מאוד ובקושי מתפקדת. רציתי לשאול מספר שאלות: א. האם בבדיקת אם.אר.איי. ניתן לראות בלוטות חשודות כממאירות ולאבחן למשל לימפומה או לוקימיה? האם הבדיקה שוללת בוודאות מחלות אלה? ב. האם עליי להתעקש על בדיקת אולטרסאונד לבלוטות או בדיקות אחרות? ג. האם על פי הסימנים בשילוב ותוצאות הבדיקות סביר כי אני סובלת ממחלה ממאירה כלשהיא? עוד אציין כי יתכן כי הפחד שלי נובע מכך שאיבדתי את אבי מסרטן בגיל צעיר. מתנצלת על אורך ההודעה מראש וממתינה להתייחסותכם תודה רבה בברכה אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

פרופ` אברהם קוטן
    19/02/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=97 id=link]המטולוגיה, קרישת דם, סרטן הדם[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו