סוכרת / סרטן לבלב ???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת / סרטן לבלב ???
    רותם
    03/03/2009

שלום רב, לאמי בת 50 בזמן האחרון הסוכר גבוה מעל 170 אחרי צום , יש לה גירודים ברגלים , שתן מרובה , תחושת יובש וכאבים בגב התחתון. האם זהו תסמין לסוכרת ? לסרטן הלבלב ? אנחנו ממש דואגים , אם למישהו יש תשובות אשמח לקבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת / סרטן לבלב ???

הוספת תגובה

• סכרת

פרופ` אברהם קוטן
    03/03/2009

התיאור הנ"ל מתאים לסכרת לא לסרטן לבלב. ליתר ביטחון הייתי ממליץ על בדיקת CT של הבטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה רבה על התגובה אך

רותם
    04/03/2009

רופא המשפחה טוען כי זה שום דבר בגלל שהיא בגיל המעבר ונוטלת הורמונים טבעיים זה גורם לסוכר גבוה האם הדבר ייתכן ? הוא לא נותן לה העמסת סוכר (מקווה שכתבתי נכון) אז אל קל וחומר שלא יתן סי טי בטן , אני מפחדת נורא . האם לקבל את התשובה או להתעקש לפחות על בדיקות דם ושתן ? שוב תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכרת

אברהם קוטן
    04/03/2009

אני חושב שגם למען השקט הנפשי לא יזיק לבצע CT והעמסת סוכר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו