סרטן הלבלב אצל אבא שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן הלבלב אצל אבא שלי
    אביטל
    07/03/2009

אני ומשפחתי נכנסנו למצב מאוד קשה עכשיו. אבא שלי בן 61 בן אדםןבריא בדר"כ התחיל להצהיב לפני כשבועיים בערך. אבא שלי הוא טיפוס מאוד קשה ועקשן ומתעקש ללכת לבדיקות. עד שגררנו אותו והוא עשה בדיקות דם. למחרת טילפן הדוקטור ואמר שהמצב לא טוב והפנה אותו לבית החולים. אבא שלי בשלב זה כבר היה די צהוב ועשו לו כל מיני בדיקות שכוללות גם CT. מה שאמרו לנו הרופאים לגבי הבדיקה התברר כדבר שקשה מנשוא וכל יום מפילים פצצה יותר קשה. התגלה אצל אבי גוש סרטני בראש הלבלב אשר ככל הנראה העביר גרורות גם לריאות. במצב כזה לא ניתן לנתחו ואנחנו יושבם ומתפללים שטיפול כימותרפי יעזור. הוא היה בב"ח סורוקה ולקחנו אותו משם היום (6.3.09) ומחר (7.3.09) אנחנו מעבירים אותו לכ"ס לעוד סדרת בדיקות. כל מה שבנתיים אני מחפשת זה תמיכה ולדבר עם אנשים ששמעו על הסרטן הזה ובמיוחד אנשים שניצחו אותו. אשמח לכל תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן הלבלב אצל אבא שלי

הוספת תגובה

• סרטן ריאה עם גרורות בריאות

פרופ` אברהם קוטן
    07/03/2009

לצערי את מתארת מחלה חשוכת מרפא וסיכויי הישרדות קצרים, הנמדדים בשבועות עד חודשים ספורים. טיפול כימותרפי עשוי לעזור באופן חלקי בלבד ולתקופה מוגבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו