בנזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנזן
    מסורטן
    09/03/2009

אחד הגורמים הידועים לסרטן הדם, הוא החשיפה לבנזן וחשיפה לבנזן קשורה בין היתר לגזי הפליטה מהרכב שאלתי - אם אני נוהג ברכב בעיר סואנת, מתי אני חשוף יותר לבנזן - כשאני סוגר את כל החלונות? או כשאני פותח? אם אני סוגר - אני חשוף לגזים שנודפים מתוך הרכב אם אני פותח - אני חשוף לגזים שנפלטים מרכבים אחרים - באויר המזוהם שבחוץ תחושתי - שעדיף לסגור החלונות בשעת נסיעה (כי כשאני סוגר, אני לא מריח ריחות של זיהום). אבל אולי אני טועה? כי פנים הרכב הוא שטח מאוד מצומצם וכמות מעטה של גזים יכולה אולי לעשות נזק חזק יותר ? אני נהגתי תמיד לסגור... אבל חליתי בסרטן הדם ולכן תהיתי... אולי טעיתי בזה? (למרות שלא ניתן לדעת בוודאות אם זה מה שגרם למחלתי) ושאלה נוספת - האם יש קשר בין בנזין ולבנזן? זה אותו הדבר? תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנזן

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

פרופ` אברהם קוטן
    11/03/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=258 id=link]מחלות מקצוע-רפואה תעסוקתית[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו