מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אל פרופסור אברהם קוטן תשובה מליאתעירית08/04/2009
כתבתי לך על המחזור האם הוא חוזר אני בת 41, וכתבת שתלוי איזה כימוטרפיה קיבלתי קיבלתי
4 טיפולים ראשוניים ac ו- 4 טיפולים כימוטרפיה טקסול וזהו 8 טיפולי כימוטרפיה
רציתי גם לשאול האם שנה אסור יהיה לי להיחשף לשמש אני יסיים את ההקרנות ב- 31.5.09
לפני הקייף אני גם לא משתזפת אלא נכנסת לבריכה עם הילדים שלי האם מותר או אסור.
ועוד שאלה קטנה עם יש אשה עם סרטן השד והורידו לה את השדיים ואחת כמוני שעשו הורדה חלקית רק את הגוש האם זאת שהורידו לה מלא חזרת הסרטן לא תהיה או שזה אותו דבר למעשה חזרה גם יכולה לא לבוא נכון אני עוד לא מבינה מאיפה זה בא סרטן השד ולמה קיבלתי תשובה שאני לא נשאית של הגן אודה לך בתשובה ליאת וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן שד
פרופ` אברהם קוטן09/04/20091. קיימת סבירות לחזרת מחזורים אצלך - זה לוקח זמן, וזה תלוי במצב השחלות לפני הכימותרפיה
2. מותר ללכת לים ולבריכה, אסור לחשוף את האזור המוקרן לשמש חזקה. לכן עדיף ללכת בשעות הבוקר המאד מוקדמות או אחה"צ המאוחרות, כשאין שמש חזקה וישירה, ובכל מקרה לשהות בצל
3. לסוג הניתוח - כריתה שלמה או חלקית - אין שום קשר לסכנה לחזרת מחלה או להתפתחות גרורות, חו"ח, או לתוחלת החיים
4. על פי התיאוריות הנוכחיות, סרטן השד נובע מתקלות בגנום, הגורמות להתמרה הסרטנית, לא בהכרח כתוצאה מתורשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)