אל פרופסור אברהם קוטן תשובה מליאת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל פרופסור אברהם קוטן תשובה מליאת
    עירית
    08/04/2009

כתבתי לך על המחזור האם הוא חוזר אני בת 41, וכתבת שתלוי איזה כימוטרפיה קיבלתי קיבלתי
    4 טיפולים ראשוניים ac ו- 4 טיפולים כימוטרפיה טקסול וזהו 8 טיפולי כימוטרפיה
    רציתי גם לשאול האם שנה אסור יהיה לי להיחשף לשמש אני יסיים את ההקרנות ב- 31.5.09
    לפני הקייף אני גם לא משתזפת אלא נכנסת לבריכה עם הילדים שלי האם מותר או אסור.
    ועוד שאלה קטנה עם יש אשה עם סרטן השד והורידו לה את השדיים ואחת כמוני שעשו הורדה חלקית רק את הגוש האם זאת שהורידו לה מלא חזרת הסרטן לא תהיה או שזה אותו דבר למעשה חזרה גם יכולה לא לבוא נכון אני עוד לא מבינה מאיפה זה בא סרטן השד ולמה קיבלתי תשובה שאני לא נשאית של הגן אודה לך בתשובה ליאת וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סרטן שד

פרופ` אברהם קוטן
    09/04/2009

1. קיימת סבירות לחזרת מחזורים אצלך - זה לוקח זמן, וזה תלוי במצב השחלות לפני הכימותרפיה
    2. מותר ללכת לים ולבריכה, אסור לחשוף את האזור המוקרן לשמש חזקה. לכן עדיף ללכת בשעות הבוקר המאד מוקדמות או אחה"צ המאוחרות, כשאין שמש חזקה וישירה, ובכל מקרה לשהות בצל
    3. לסוג הניתוח - כריתה שלמה או חלקית - אין שום קשר לסכנה לחזרת מחלה או להתפתחות גרורות, חו"ח, או לתוחלת החיים
    4. על פי התיאוריות הנוכחיות, סרטן השד נובע מתקלות בגנום, הגורמות להתמרה הסרטנית, לא בהכרח כתוצאה מתורשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו