מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אל פרופסור אברהם קוטן תשובה מליאתעירית09/04/2009
רציתי לשתף אותך בזה שהיתה לי שנה מאד קשה אחרי שילדתי את בני השני פתאום הייתי במתח נפשי ועצובה לא ידעתי למה לפעמים עצובים יום יומיים וזה עובר במקרה הזה זה המשיך כמעט 7 חודשים ומה שקרה זה שקיבלתי את החיידק אליקובקטר פילורי והוא הוכחד עם הטיפול שקיבלתי אבל עדיין נשא לי פה ושם צרבות וחודשיים אחרי זה את סרטן השד מכה אחרי מכה לא פשוט
אני גיליתי את הגוש הוא ישב לי על צינורות החלב וגיליתי את זה בזמן דרגה 1 גוש בגודל 1.20
הוא קצת יצא מצינוריות החלב פולשני אין לי בלוטות לימפה נגועות כמובן שבניתוח הוציאו לי שניים לבדיקה איך קורה שבמתח נפשי חזק המחלה מתפרצת ועוד סרטן שבחיים לא חשבתי שיהיה לי
שאלה קטנה חס וחלילה שהייתי ברמבם בכימוטרפיה היו אנשים עם סרטן השד שחזרו כבר פעם שניה סרטן במקום אחר אני לא מבינה הטיפולים כל כך חזקים והורסים איך קורה שזה בא שוב והאם מי שכבר קיבל סרטן יש לו אחוזים יותר גבוהים שהסרטן יחזור או שלא תודה ליאת
עשית לי טוב על הלב שכתבת לי שיש סבירות שהמחזור יחזור הלוואי ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן השד
פרופ` אברהם קוטן09/04/2009אני מקווה שהטיפול הביא לכך שהמחלה הוכחדה לחלוטין ולא תחזור. באשר להארעות סרטן השד - המחלה עלולה להופיע בכל גיל, ואין עדיין הוכחות לקשר בין מצב נפשי להארעותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)