מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן שדעירית21/04/2009
שלום סימתי את הכימוטרפיה לפני חודש וחצי רציתי לומר שהציפורניים שלי בידיים הרוסות חלק מהם יש כמו יובש צהוב קשה יבש אני מרגישה בזמן האחרון זה די מוזר כי סיימתי את הכימוטרפיה אני מרגישה לא נימול אלא כאב קל באצבעות רציתי גם לומר באגודל ביד ימין יש לי הכי צהוב בציפורן הייתי אצל רופא עור סיפרתי לו על הכל והוא אמר שאני יעשה בכל זאת משטח של הציפורן לראות שאין פיטריה הלכתי לעשות את המשטח והטכנאית גירדה לי עם מכשיר כזה את הציפורן ולקחה דגימה אני שואלת על הפעולה שהיא עשתה זה יכול להחמיר את הכאב או הנימול בציפורן למרות שאני בטוחה שזה יעבור זה מהכימוטרפיה
אני כבר חמישה חודשים בלי מחזור האם הוא יחזור וכמה זמן לוקח למחזור לחזור אני קיבלתי טיפול 4ac. ו- 4 טיפולים טקסול אני בת 41 תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול ומחזור
ד''ר יוסף ברנר21/04/2009הנימול והפגיעה בצפרנים זה מהטקסול. חלק מהסימפטומים האלה יחלשו אך ישארו וחלק יעבור. המחזור אצל נשים מעל גיל 40 בד"כ אינו חוזר אם נפסק עקב הכימותרפיה. ניתן להתנחם שזה סוג של טיפול הורמונלי המשפר את הסיכויים להחלים מהמחלה.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)