סרטן שד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן שד
    עירית
    21/04/2009

שלום סימתי את הכימוטרפיה לפני חודש וחצי רציתי לומר שהציפורניים שלי בידיים הרוסות חלק מהם יש כמו יובש צהוב קשה יבש אני מרגישה בזמן האחרון זה די מוזר כי סיימתי את הכימוטרפיה אני מרגישה לא נימול אלא כאב קל באצבעות רציתי גם לומר באגודל ביד ימין יש לי הכי צהוב בציפורן הייתי אצל רופא עור סיפרתי לו על הכל והוא אמר שאני יעשה בכל זאת משטח של הציפורן לראות שאין פיטריה הלכתי לעשות את המשטח והטכנאית גירדה לי עם מכשיר כזה את הציפורן ולקחה דגימה אני שואלת על הפעולה שהיא עשתה זה יכול להחמיר את הכאב או הנימול בציפורן למרות שאני בטוחה שזה יעבור זה מהכימוטרפיה
    אני כבר חמישה חודשים בלי מחזור האם הוא יחזור וכמה זמן לוקח למחזור לחזור אני קיבלתי טיפול 4ac. ו- 4 טיפולים טקסול אני בת 41 תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן שד

הוספת תגובה

• נימול ומחזור

ד''ר יוסף ברנר
    21/04/2009

הנימול והפגיעה בצפרנים זה מהטקסול. חלק מהסימפטומים האלה יחלשו אך ישארו וחלק יעבור. המחזור אצל נשים מעל גיל 40 בד"כ אינו חוזר אם נפסק עקב הכימותרפיה. ניתן להתנחם שזה סוג של טיפול הורמונלי המשפר את הסיכויים להחלים מהמחלה.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו