שאלה לדוקטור ברנר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לדוקטור ברנר
    עירית
    22/04/2009

אתה כתבת לי שאחרי גיל 40 המחזור בדרך כלל לא חוזר וניתן להתנחם בזה שזה כמו טיפול הורמונלי אני רוצה להגיד לך שסרטן השד אצלי לא בא מההורמונים אסטרוגן ופרוגסטרון ולכן קיבלתי לא טיפול הורמונלי אלא כימוטרפיה רציתי גם להגיד לך איזה טיפול כימוטרפי קיבלתי 4 טיפולים ראשוניים ac ו-4 טיפולים של טקסול
    אני בת 41 לפני המחלה היה לי מחזור סדיר ואפילו לפני שנתיים ילדתי אני די עצובה כי בלילה יש לי גלי חום זה בא בהתקפות ככה פעמיים ביום בעיקר בלילה כשאני הולכת לישון
    אני עכשיו עושה הקרנות לשד 33 הקרנות רציתי לשאול אותך מה התופעות הלוואי של ההקרנות חוץ מאודם באיזור מה עוד.
    הרופאה שטיפלה בי אמרה שכן יכול להיות שהמחזור יחזור לי רופא נשים מה עושה במצב כזה.
    תודה אופיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדוקטור ברנר

הוספת תגובה

• מחזור וכימותרפיה

ד''ר יוסף ברנר
    23/04/2009

יש סיכוי שהמחזור יחזור אך הסיכוי אינו גבוה. אצל נשים צעירות ההשפעה על המחזור נמוכה יותר מאשר אצל נשים מעל גיל 40. אין מה לעשות מלבד מלהתפלל שהמחזור יחזור.
    תופעות הלוואי של קרינה לשד הם בעיקר האודם המקומי. יכולה להיות גם צרבת עקב פגיעה בושט.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו