שאלה לדוקטור יוסף ברנר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לדוקטור יוסף ברנר
    עירית
    07/05/2009

לאיזה בעיות זה יכול לגרום לשלפוחית השתן , לנפיחות שם זה יכול לגרום אם רופא נשים יראה את זה אז הוא ידע רציתי גם בבקשה לשאול אני עכשיו עושה הקרנות עשיתי 18 הקרנות נשאר לי עוד 15 אני בזמן האחרון ככה בסביבות 11 בבוקר מתחילה להרגיש עייפות יותר מהרגיל כשהיתה לי מנוחה חודש מהכימוטרפיה בכלל לא הייתי עייפה עכשיו זה כאילו חזר עייפות קצת חולשה ובשעה 8 בערב אני רוצה לישון האם זה בסדר או שאני צריכה לשתף את אחות ההקרנות ועוד משהו קטן אם הכימוטרפיה יכולה לגרום לבעיות בשלפוחית השתן האם זה עובר עם הזמן או שזה נזק לתמיד תודה עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדוקטור יוסף ברנר

הוספת תגובה

• בעיות בשלפוחית השתן

ד''ר יוסף ברנר
    07/05/2009

כימותרפיה והקרנות יכולים לגרום לבעיות שונות בשלפוחית השתן, החל מהקטנת נפח השלפוחית והשתנה לעיתים קרובות וכלה בנזק לדופן השלפוחית עם גירוי, צריבה וכאבים
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן רחם

ד''ר יוסף ברנר
    08/05/2009

אין הרבה אופציות. אולי ציספלטינום עם טקסוטר
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו