אל פרופ קוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל פרופ קוטן
    אבי
    14/05/2009

שלום פרופסור הבעייה שלי מאוד מורכבת מכיון שלפני 4 חודשים בעקבות זה שאבי נפטר התחלתי לפתח חרדות התחלתי להזיע בלילות אומנם לא בצורה מסיבית ולפני כחודשיים התחיל לי גם חום נמוך ותחושת גרד (שחלפה) והלכתי לרופא משפחה ששלח אותי לעשות us צוואר ובטן עליונה ותחתונה שיצאו תקינים ועברתי בערך איזה 4 פעמים בדיקות דם שבאף אחת מהם לא הייתה סטייה כמו כן ביקרתי במיון בבלינסון וגם שם שיחררו אותי אחרי בדיקות דם וצילום חזה עם המלצות לרופא המטפל שמשום מה החליט שאני בינתיים לא צריך לעשות סיטי בטן וחזה הדבר המוזר שקרה לי הוא שבעקבות לקיחת נוגדי חרדה נעלמה לי ההזעת לילה והגרד לחלוטין והחום התקבע במקסימום על 37.1 אבל בשבועיים האחרונים הוא מתחיל שוב לטפס לכיוון ה37.5 וכמו כן יש לי מין הרגשת דביקות בכפות הידיים ושאני מניח את הידיים על שולחן או משהו אחר אחרי כמה דקות אני מרגיש מין תחושת דבק שאני מרים אותם אני כבר לא יודע מה לעשות איך לשכנע את הרופא שרק יתן לי לעשות סיטי כי אני ממש מרגיש שאני חי על זמן שאול והסרטן מתפשט בגופי ...אודה לך כמו תמיד מראש על המלצותייך מיותר לציין שאני כל היום נמצא בחרדה מתמדת לא עובד ורק חושב על הנורא מכל הדבר היחיד שאין לי מהתסמינים של הלימפומה הוא ירידת משקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אל פרופ קוטן

הוספת תגובה

• חרדה

פרופ` אברהם קוטן
    15/05/2009

אני מניח שאתה סובל מתסמונת חרדה, ואני בספק אם ביצוע ה-CT ירפא אותה.
    אם אכן יש חום 37.1 באופן קבוע - כדאי בכ"ז לברר ויתכן שבדיקת CT היא חלק מהבירור.
    אני אישית - היתתי מפנה אותך לבדיקה זו, ולו על מנץ להשיג שקט נפשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו