מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אל פרופ קוטןאבי14/05/2009
שלום פרופסור הבעייה שלי מאוד מורכבת מכיון שלפני 4 חודשים בעקבות זה שאבי נפטר התחלתי לפתח חרדות התחלתי להזיע בלילות אומנם לא בצורה מסיבית ולפני כחודשיים התחיל לי גם חום נמוך ותחושת גרד (שחלפה) והלכתי לרופא משפחה ששלח אותי לעשות us צוואר ובטן עליונה ותחתונה שיצאו תקינים ועברתי בערך איזה 4 פעמים בדיקות דם שבאף אחת מהם לא הייתה סטייה כמו כן ביקרתי במיון בבלינסון וגם שם שיחררו אותי אחרי בדיקות דם וצילום חזה עם המלצות לרופא המטפל שמשום מה החליט שאני בינתיים לא צריך לעשות סיטי בטן וחזה הדבר המוזר שקרה לי הוא שבעקבות לקיחת נוגדי חרדה נעלמה לי ההזעת לילה והגרד לחלוטין והחום התקבע במקסימום על 37.1 אבל בשבועיים האחרונים הוא מתחיל שוב לטפס לכיוון ה37.5 וכמו כן יש לי מין הרגשת דביקות בכפות הידיים ושאני מניח את הידיים על שולחן או משהו אחר אחרי כמה דקות אני מרגיש מין תחושת דבק שאני מרים אותם אני כבר לא יודע מה לעשות איך לשכנע את הרופא שרק יתן לי לעשות סיטי כי אני ממש מרגיש שאני חי על זמן שאול והסרטן מתפשט בגופי ...אודה לך כמו תמיד מראש על המלצותייך מיותר לציין שאני כל היום נמצא בחרדה מתמדת לא עובד ורק חושב על הנורא מכל הדבר היחיד שאין לי מהתסמינים של הלימפומה הוא ירידת משקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
פרופ` אברהם קוטן15/05/2009אני מניח שאתה סובל מתסמונת חרדה, ואני בספק אם ביצוע ה-CT ירפא אותה.
אם אכן יש חום 37.1 באופן קבוע - כדאי בכ"ז לברר ויתכן שבדיקת CT היא חלק מהבירור.
אני אישית - היתתי מפנה אותך לבדיקה זו, ולו על מנץ להשיג שקט נפשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)