עזרה קצת אחרת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה קצת אחרת...
    אני
    15/06/2009

שלום, חבר שלי חלה לפני 3 חודשים ( גידול סרטני בעמוד השדרה), הוא אינו משתף אף אחד בבדיקות בתוצאות וברגשות .. הלב נשבר לי אני רוצה לעזור והוא לא מוכן לשתף בשום דבר אני רק יודעת מתי גילו איפה זה ושצריך להוציא. לפי האינטרנט הבנתי שמדומר בסרטן העצמות, הוא טוען שהרופאים בארץ לא מספיק מנוסים בסוג הזה של הסרטן ובמיקום שלו ( בין שתי חוליות בגב התחתון). אולי אחד מהחולים או המחלימים יכול לתת לי עצה איך לעזר לו להפתח ולקבל את המחלה והטיפול..
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה קצת אחרת...

הוספת תגובה

• סרטן בע"ש

פרופ` אברהם קוטן
    15/06/2009

תפנו לפרופ' יצחק מלר באיכילוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

אני
    15/06/2009

תודה על התשובה.. אני יודעת שהוא מתעניין על המשך טיפול בחו"ל, הוא עבר ביופסיה בביה"ח כרמל ומשם הועבר לרמב"מ ועבר שני טיפולי הקרנות. הוא טוען שהגוש לא גדל מהיום שגילו אותו, ושהרופאים במחלקה נותנים לו המלצות סותרו. כמו כן נאמר לו שלא דחוף להוציא את הגידול למרות שהוא נוגע בעמוד השידרה ( ולטעמי הוא די גדול 5 ס"מ??). מה אופי הסרטן הזה? מה הסיכוי לגרורות ומה הטיפול המקובל בארץ?
    האם כדאי לנסות טיפולים בחו"ל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש בע"ש

פרופ` אברהם קוטן
    15/06/2009

לא ניתן לענות על שאלותיך בלי לראות את כל החומר. היות והחולה מטופל במחלקתנו - מציע שתפנו לרופא שמטפל בו אצלנו ותקבלו את כל המידע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד מידע

אני
    15/06/2009

תודה על התשובה.
    הייתי מעוניינת לדעת מה אופי הטיפול בסרטן זה ?
    מה מידת השכיחות שלו?
    לאן כדאי לפנות בחו"ל לטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו