מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש ברגלטליה ישראל21/06/2009
שלום שמי טליה אני בת 18 ומזה חצי שנה סובלת מכאבים בברך ימין
לפני כחודש לערך אושפזתי בגלל הדרדרות במצב..
היום אני לא יכולה לדרוך על הרגל בכלל אני הולכת עם קביים ומתגלגלת בבית עם כיסא מחשב
לפני כשבוע עשיתי בדיקת מיפוי עצמות ורשום ככה:
ממצאים: קיימת קליטה מוגברת במדור פוסטרו לטרלי בברך הימנית
שאר השלד תקין
סיכום: קליטות מוגברת כנ"ל ככל הנראה על רקע שינויים ניווניים.
אשמח עם למישהו יש כיוון כלשהו בעקבות תוצאות הבדיקה
נ.ב: בחודש פברואר עשיתי בדיקת אולטראסאונד כתוב כך:
מדור חיצוני של הברך, כולל LCL- באיזור המאחז גיד פופליטיאוס הודגם מעובה עם נוזל סביבו.
בתמונות המצורפות רואים גוש כזה על הברך. והשוו זאת אפילו עם הברך השנייה..
אך לא עשו לי כלום עם זה לא רוצים לעשות לי MRI או בדיקה אחרת ממוקדת של הברך..
פשוט בחודש פברואר אחת הרופאות שטיפלה בי פלטה שאולי מדובר בגוש סרטני לא ממיר.
וכשאושפזתי הרופא שטיפל בי שם אמר כי יכול להיות שזאת הייתה פליטת פה וכי לא מדובר בגוש.
להפך אני שמחה שלא מדובר במשהו כזה. אך למה להשלות בן אדם ולשנות לו את סדר היום והחיים??
אציין שלפני שבועיים הייתי בתל- השומר והזריקו לי סטרואידים דרך הברך.. מאז הברך נפוחה ויש קצת כחול מסביב לזריקה.
אני אודה עם למישהו יש איזה שהו כיוון כלשהו לגבי הברך..
כי המצב לא מעודד..
תודה והמשך יום טוב:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבען בברך
ד''ר יוסף ברנר22/06/2009שינויים ניווניים מצביעים על בעיות שהן שונות מסרטן. אני בטוח שהרופאים המטפלים בך שללו כל אפשרות של סרטן אחרת היו מתקדמים בדרכים שונות להגיע לאבחנה מדויקת
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)