CEA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CEA
    נאוה
    29/06/2009

אני בת 44 בריאה
    במשפחה היסטוריה של סרטן מעי גס אצל אבא,
    הייתי במצב טרום סרטני בצוואר הרחם .עברתי קוניזציה לפני 12 שנה ומאז הכל תקין.
    מבקשת להבין מה אומרת תוצאה 6.3 בבדיקת cea. האם תשובה זו מלמדת על סרטן שמסתתר אפשהוא בגוף? או על אפשרות לחלות בעתיד? מה עושים עם תשובה כזאת מבחינת בדיקות ?
    סי טי?
    מבקשת תשובה בהקדם (לחוצה מאוד) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CEA

הוספת תגובה

• CEA

פרופ` אברהם קוטן
    29/06/2009

מה הייתה הסבה לבצע הסמן ? - לא מבצעים בדיקה זו סתם כך כבדיקת סקר, אלא כשיש שאלה קלינית. האם את מעשנת ? אצל מעשנים יש ערכים שכאלה.
    יש לחזור על הבדיקה ולוודא שאין טעות מעבדה.
    במידה והתוצאה חוזרת על עצמה - אפשר לבצע בירור מקיף הכולל CT של כל הגוף, קולונוסקופיה, גסטרוסקופיה, ממוגרפיה, בדיקת רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך cea

נאוה
    29/06/2009

הופנתי לבדיקה בעקבות מחלת האב (סרטן מעי הגס) עשיתי בדיקת קולונוסקופיה ב2007 ובשנה זו cea היה 5.7 הבדיקה יצאה תקינה. וכן בעקבות מצב טרום סרטני בצוואר הרחם שהיה לפני 12 שנה ובבדיקת רופא נשים הכל תקין. cea ב- 2007 עמד על 5.7 וכעת על 6.3. אני מעשנת.
    האם ללכת לרופא משפחה לצורך בירור (אם בכלל) או יש מקום לערב אונקולוג. מודאגת נורא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו