מחלת הודג'קין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת הודג'קין
    אפרת
    25/08/2007

שלום רב, אני בת 30 ולפני כעשרה חודשים התגלתה אצלי מחלת ההודג'קין בשלב 2A . עברתי טיפולים כימוטרפיים והיום אני בעיצומן של ההקרנות - עברתי 5 ויש לי עוד 12. סיימתי טיפולים כימוטרפיים לפני כחמישה שבועות ואחרי כשבועיים החל לי שוב הגרד בגוף - לאט לאט הוא מתפשט יותר ויותר בכל הגוף, לא ממוקד. אין לי שום תופעות אחרות למעט הגרד וכן הזעות לילה שלא פסקו כלל גם במהלך הכימו. האם יש אפשרות כי הגרד נובע מצמיחתו המחודשת של השיער בגוף שכן כל הבדיקות שעברתי הראו כי הגוש נעלם. מה לעשות? האונקולוג שלי בחו"ל לכן אני פונה אליך לעזרה.

יש אפשרות שהמחלה לא נעלמה ו/ או התפשטה למקום אחר מבלי ששמו לב???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת הודג'קין

הוספת תגובה

• מחלת הודג'קין

פרופ` אברהם קוטן
    26/08/2007

אם אכן את סובלת מהזעת לילה מאז שהחלה מחלתך, הרי ששלב המחלה מלכתחילה איננו 2A אלא 2B. קשה לענות על שאלתך מבלי לבדוק אותך ומבלי לעבור על כל הבדיקות שנערכו לאחרונה. היות ולדבריך את מקבלת הקרנות והיות והקרנות מתבצעות בארץ באחת משש יחידות הקרינה במרכזי האונקולוגיה הגדולים בארץ (רמב"ם, איכילוב, בילינסון, שיבא, הדסה עין כרם וסורוקה), לבטח תוכלי להיוועץ ולהיבדק ע"י רופאי יחידת הקרינה במרכז בו את מקבלת את ההקרנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת הודג'קין

אפרת
    26/08/2007

תודה על תגובתך המהירה. אכן אתה צודק לגבי שלב המחלה, אני התבלבלתי. אם תוכל רק לומר לי האם חששותיי הגיוניים לפני שאני שואלת ביחידת ההקרנה אודה לך מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת הודג'קין

פרופ' קוטן
    26/08/2007

שלום
    אני סבור שרצוי מאד שתדווחי לרופאים ביחידת הקרינה על הופעת הגרד והזעות הלילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו