סרטן רקטום - לפרופ' קוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן רקטום - לפרופ' קוטן
    לילי
    03/07/2009

שלום פרופ' קוטן ,

ראשית, תודה על המענה. גם אני וגם אימי מטופלות במחלקתך ואני רואה ושומעת כמה עסוק אתה כך שהעזרה שלך כאן בפורום אינה מובנת מאליה.

לפני כשנתיים חלתה אימי בסרטן ברקטום עם מעורבות של שתי בלוטות. עברה כריתה, כימותרפיה, הקרנות והשלימה את הטיפולים.

לאחר מכן, לפני כחודש וחצי הופיעו גרורות בריאה. היא עברה ניתוח בריאה להסרת הגרורות.

אתמול קיבלנו תשובות של סי טי לפיהם יש גרורה נוספת בגודל 5 מ"מ. מה עושים????
    האם ניתוח נוסף? האם כימותרפיה או הקרנות? אימי בת 58.

חוץ מזה, אני השלמתי כימותרפיה והקרנות לפני 3 חודשים. כטיפול לסרטן שד אחרי כריתה. בחודשיים האחרונים יש לי כאבים באגן. האם ייתכן שמדובר בגרורות? הבלוטות לא היו מעורבות ואת הכימותרפיה סיימתי לפני חצי שנה.

בנוסף, בצד שלא מנותח מתנפחות מידי פעם הבלוטות בבית השחי, גם כואבות מידי פעם. לדעתי, מדובר בכאבים שמקורם בעירוי שקיבלתי. באחת הפעמים הופיעה לי כתם ממש חריג ביד. תמיד הופיע שטף דם אך באחד הפעמים הוא הופיע תוך אפס זמן מהטיפול עם אודם מוזר ובלוטה.. והורידים עדיין כואבים. האם כדאי לבדוק את השד או פשוט מדובר בכאב מהעירויים? גילי 36.

המון המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן רקטום - לפרופ' קוטן

הוספת תגובה

• סרטן חלחולת (רקטום) וסרטן שד

פרופ` אברהם קוטן
    04/07/2009

1. אם כח הבירור שלילי ויש רק ממצא בודד בריאה - צריך לשקול כריתתו וכן לשקול טיפול אונקולוגי משלים
    2. צריך להיבדק במרפאתנו.
    מציע: תתקשרי למזכירתי אלינור (8543003) ונתאם מועד בו אשמח להצטרף לרופאים שרואים אתכן על מנת שאוכל להשתתף בהחלטות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופ' קוטן, אעשה כדבריך.

לי...
    04/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו