גידול אצל ילד אופטי גליומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול אצל ילד אופטי גליומה
    ציפי
    15/07/2009

שלום יש לי ילד בן שנה ו10 חודשים לפי כ 11 חודש גילו לו את הגידול בגודל של כ 8 סמ' לאחר יום ניתחו אותו להסיר חלק לאחר מיכן עשו לו 2 ניתוחים להכנסת פורט למחוץ המוח ובטוח החדרים כל אחד בניפרד באם אר אי האחרון שוב יש לו נוזלים במוח מה אני עושה כבר אין לי כוח לתשובות שבבית החולים מספקים לי שכחתי לציין שהוא מקבל פעם בשבוע כימו משהו בשם ולבאן משהוא כזה בבקשה תעזרו או תפנו אותי למשהו שמבין או יודע מה אלי לעשות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• Optic glioma

ד''ר יוסף ברנר
    16/07/2009

אני מניח שהכתבה הבאה תעניין אותך:
    On Wednesday May 6, 2009,The Burzynski Research Institute
    (BRI) announced today positive safety and efficacy results in its Phase II clinical
    trial of Antineoplaston A10 and Antineoplaston AS2-1 therapy (ANP therapy) in children with optic pathway glioma (OPG).
    The results were presented to the FDA in the Request for End of Phase II Meeting Briefing Package (ANP in OPG), to be discussed at a meeting with the FDA on May 7, 2009.
    Based on preliminary responses and additional comments from the FDA, a protocol for a Phase III randomized trial with ANP in OPG will be prepared and submitted for FDA Special
    OPG, with 150 new cases, per year is an uncommon brain tumor currently affecting approximately 2000 children in the U.S. The natural history of OPG is highly variable and indicates that more than 50% of patients diagnosed with OPG do not require treatment. Unfortunately, over 40% of OPG patients will have progressive or recurrent disease leading to disability and death. At present, curative treatment for this subpopulation of patients is not available. There is no successful surgery or radiation therapy, and chemotherapy provides only temporary relief. This type of brain tumor affects mostly children whose mean age at diagnosis is approximately eight years.
    Results from the BRI Phase II study of ANP therapy (protocol BC-BT-23) suggests that this form of treatment is a very good alternative to chemotherapy. Based on the treatment of 16 patients, complete and partial responses were documented in five patients, stabilization of disease in six patients, and progressive disease in only one patient. ANP therapy was associated only with grade 1 and grade 2 toxicities in some patients. There were no grade 3 or 4 or chronic adverse events. A subpopulation of responding OPG patients maintain objective responses in excess of 10 years despite the fact that some of them had multicentric tumors.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגום מקצועי למאמר מ- 15/07/09

עודד
    20/07/2009

אפשר לקבל תרגום מקצועי למאמר תשובה של ד"ר ברנר לציפי בעניין הגליומה אופטית.
    תודה רבה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגום למאמר...ופנייה לד"ר יוסף ברנר

ורדה
    21/07/2009

זה התרגום ...ואם ד"ר ברנר ירצה להוסיף משהו שיכול לעזור לציפי החברה שלנו מהפורום
    ציפי רוצה להבין הכל על הבן שלה כי כאמור היא מבולבלת מכל התופעות ולא מצליחה להבין מהרופאים מה עליה לעשות - ד"ר ברנר - בבקשה תוסיף עוד חוות דעתך בנוסף למאמר שניסינו כאן לתרגם .... תודה מראש

במאמר כתוב שבדרך כלל 50% לא צריכים טיפול
    וכימותרפיה זה טיפול זמני
    לצערו יש גם 40% מהמטופלים
    שלא מוצאים להם פתרון אשר מונע נכות
    ולכן ממליץ על
    טיפול חדשני במקום כימותרפיה והטיפול הזה נקרא

ANP therapy (protocol BC-BT-23)

טיפול מהסוג הזה מראה סימנים ראשונים חיוביים במקום כימותרפיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו