שאלה...די דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...די דחופה
    מיטל
    01/09/2007

הם תאי דם לבנים ברמות נמוכות הן "הוכחה" למשהו סרטני?כלומר האם יכול להיות סרטן אין לו השפעה על כדוריות דם הלבנות?

אודה לכם אם תענו בהקדם, ה מצב די מלחיץ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...די דחופה

הוספת תגובה

• כדוריות לבנות

פרופ` אברהם קוטן
    01/09/2007

ספירה לבנה נמוכה איננה סימן לסרטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה שלי היא כזו

רעות
    02/09/2007

מזה כשנתיים אני סובלת מכתמים וקשקשים באיזור הבטן ומתחת לבית השחי.. (יש לציין שאני סובלת מקשקשים גם בראש מזה שנים) ללא גרד ללא אודם או כאבים או בליטות..לעיתים כפעם ב 4 חודשים מופיעים קילופים רציניים שחולפים לאחר שבוע..בהתחלה טופלתי בניזורל כדורים ובתרחיץ אגיספור במחשבה שזו פטרייה, לאחר שיחרורי מצה"ל פניתי לרופא עור שביצע תרבית לפטרייה שיצאה שלילית וביצעתי בדיקות דם שיצאו תקינות למעט אולי אנמיה.
    הרופא לפני יומיים לקח לי ביופסיה מהאיזור ובאבחנה כתב MYCOSIS FONGOIDES...ומפה החלה ההיסטריה..ראיתי תמונות שבכלל לא דומות ולא לרגע למה שיש לי..אפשר לדעת מה זה הסוג הזה של הסרטן?
    אודה לכם על תשובתכם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו