מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפרופ' קוטן- Alpha Lipoic Acidשלמה גוברמן08/08/2009
רוצה להאמין כי לא אתה היה אחראי לכך שהודעה שכתבתי כאן לפני מספר ימים לגבי האפשרות שתוסף זה יעזור לנוירופתיה. אם כן, אני מאוד מצר על כך.
שמח לצרף כאן עבורך (ד"ר ברנר כבר מכיר מזה שנים בחשיבותו וערכו של התוסף) ועבור שאר הקוראים ראיון רדיו על Dr. Berkson לגבי התוסף.
Dr. Berkson נחשב מומחה עולמי בנושא אלפא ליפואיק, ויש הרבה מה ללמוד ממנו...
מדקה 3:00- 12:53 של הראיון יש הפסקה בשידור עקב בעיות טכניות כך שניתן לדלג באמצעות העכבר על קטע "מת" זה.
תהנה ותחכים...
הקישור:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתר האינטרנט
פרופ` אברהם קוטן08/08/2009לצערי לא אוכל ל"החכים" (פליטת לשון ?), כהצעתך, שכן הכתובת שהעברת חתוכה. אודה לך אם תעביר את הטקסט בכתב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהalpha lipoic
שלמה גוברמן08/08/2009בהודעתי השנייה עם הכותרת: "הקישור הנכון" הקישור אכן מתפקד, ויביא אותך לאתר. שם גלול מעט למטה וכנס ל: On Demand Episodes זוהי אכן תכנית הרדיו עם ד"ר ברקסון.
יש לי ניסיון קליני טוב (וזה שווה עבור מטופלי יותר מכל טקסט שאי פעם, יכתב וכנראה שמסיבות שונות לא יכתב, בספרי אונקולוגיה) עם מטופלי סרטן, עם חומצה אלפא ליפואית כולל כמה מטופלי לבלב שטופלו ב-רמב"ם...כמו כן, ניסיון טוב עם התוסף במניעה ובטיפול בנוירופתיה
(chemotherapy induced neuropathy)
מדוע פליטת פה?? ממש לא! מה, פרופסורים לא מחכימים?
"מכל מלמדי השכלתי" אמרו חז"ל וצדקו ;)
בברכה,
שלמה גוברמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמן הראוי להעניק לפרופ' קוטן את הכבו
לי...08/08/2009הכבוד הראוי לו.
תגובתך מתנשאת ומיותרת.
הפורום מתנהל לשביעות רצונם של האנשים לא בזכות "ניסיונך" הרב "למכור" רעיונות יצירתיים אלא בשל עומק ידיעותיו בתחום הרפואה של הפרופ' הנכבד.
ובכלל, כבוד לאנושות הוא דבר מבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"כבוד"
שלמה גוברמן08/08/2009פרופ' קוטן קיבל את כל הכבוד שהוא ראוי לו...קיבל!!!
יש לי רק הערכה לפרופסור קוטן, ולו בשל פתיחותו המוחלטת לטיפולים אלטרנטיביים/נשלימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבודו של פרופ' קוטן - אם כך, קבל הת
לי...08/08/2009כיוון שכך, קבל התנצלותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלתי
פרופ` אברהם קוטן08/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף מזון
פרופ` אברהם קוטן08/08/2009אני שומע על כך לראשונה - אינני נוהג למחוק הודעות.
למיטב ידיעתי, אין שום הוכחה ברמה של level I evidence based medicine ליעילותם של תוספי מזון למיניהם לנוירופטיה על רקע תרופות כימותרפיות. במידה ולמישהו יש ניסיון אישי או ניסיון אחר - אין מניעה שחולים ששמעו על כך ישתמשו גם הם וינסו על עצמם, לבטח זה לא יזיק.
כאשר ה-TEXTBOOK הרשמי לאונקולוגיה יכלול פרק על טיפולים אלה בנוירופטיה - אשנה דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)