מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שולים לא נקיםמירב08/08/2009
שלום לך,
מה קורה כאשר נשאר גידול של DCIS על השולים האחורים לאחר שנעשתה כריתה מלאה עם שיחזור
ואין יותר מה להוציא בנוסף נמצא שHER2פלוס משתתף כאן בחגיגה
עברתי לפני הניתוח 4 AC
אני ממש דואגת ולא ממש רואה יציאה מהמצב האם טיפלי טקסול שכנראה אקבל יעזרו?
טיפולי הAC יותר חזקים אם הם לא גמרו הכל האם לטקסול יש סיכוי?
אם ישנו הגידול על השריר יש סיכוי להפטר ממנו איך שהוא?
בבקשה תענה לי מבלי להתחמק מהאמת
תודה רבה מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוליים נגועים
פרופ` אברהם קוטן09/08/2009במקרה של שוליים נגועים המלצתי היא להרחיב הכריתה (אם זה ניתן, לפעמים על חשבון השחזור) או להקרין, או שניהם גם יחד. הכימותרפיה איה מיועדת לשליטה המקומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשולים נגועים
מירב09/08/2009דר יקר
לפי תשובתך אפשר להבין שההקרנות הן אלו שיעזרו יותר להלחם בשולים הנגועים,
האם נראה שעדיף להתחיל בהקרנות או לסיים כימו (12 טיפולי טקסול+הרצפטין)
ורק אז הקרנות?
לא הבנתי את הענין של להעמיק את הכריתה , הכירוג אמר שהגיע עד לשריר של השולים האחורים והוציא אפילו את החומר הלבן שצמוד לשריר שאותו לא מוציאים, אז לאן להרחיב כריתה ?
אין ציץ בכלל יש רק 2 שתלים בפנים , אם תוכל קצת לפרט בבקשה ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוליים
פרופ` אברהם קוטן09/08/2009אני מבין שלא ניתן להרחיב את הכריתה במה שאני מגדיר כשד ואת מכנה "ציץ", מכיון שהחתך הניתוחי הגיע עד לקרום המכסה את השריר. במקרה שכזה - אני ממליץ על קרינה. לגבי מועד הקרינה - לפני הטיפול הכימותרפי או אחריו - יחליט על כך האונקולוג המטפל שבפניו עומדים כל הנתונים של המקרה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)