רוצה תמיכה לאחר טיפול ביו ד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה תמיכה לאחר טיפול ביו ד
    דנה
    09/08/2009

אני בחורה בת 55 מאשקלון . עברתי בחודש מאי כריתה מלאה של בלוטת התריס ע"י
    פרופ פיינמסר . קיבלתי יוד בביח בילינסון והייתי בבידוד שבוע בבית זה היה סיוט של החיים שלי.לאחר הבידוד התחלתי לקחת כדור אלטרוקסין 100 מל כל בוקר . אני כבר למעלה מחודש
    לוקחת את הכדור ועדיין לא מרגישה שום הקלה במצבי. יש לי בחילות והרגשת מגעילה בפה אין תחושה של טעם בכלל הכל בתחושה מגעילה ואני מאוד מיואשת וכל יום נורא עייפה וממש נכנסתי
    לדיכאון. אני בחרדה אולי זה לא יעבור לי אף פעם. אני מעונינת באנשים שעברו כמוני שיתמכו בי
    כי אני מרגישה הכי לבד בעולם וקשה להסביר לאנשים שלא עברו את איך אני מרגישה. אם תוכלו
    תכתבו לי תגובה והעיקר שתעודדו אותי כי אני רואה שזה אמור לקחת זמן אין לי סבלנות בכלל ונורא עצבנית. אפשר גם להתקשר אלי לנייד . אם יש גם גבר שעבר את זה ורוצה לעודד אותי זה יעזור לי כי אני לבד גרה עם הבן שלי. מחכה לתגובות שיעודדו אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני 32 שנה אחרי, בקרוב תשכחי מהכל.

אורה
    11/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורה

דנה
    12/08/2009

אשמח אם אוכל לשוחח איתך , אני זקוקה לקצת עידוד
    שלחי לי את הטלפון שלך למייל שלי
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו