מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה תמיכה לאחר טיפול ביו דדנה09/08/2009
אני בחורה בת 55 מאשקלון . עברתי בחודש מאי כריתה מלאה של בלוטת התריס ע"י
פרופ פיינמסר . קיבלתי יוד בביח בילינסון והייתי בבידוד שבוע בבית זה היה סיוט של החיים שלי.לאחר הבידוד התחלתי לקחת כדור אלטרוקסין 100 מל כל בוקר . אני כבר למעלה מחודש
לוקחת את הכדור ועדיין לא מרגישה שום הקלה במצבי. יש לי בחילות והרגשת מגעילה בפה אין תחושה של טעם בכלל הכל בתחושה מגעילה ואני מאוד מיואשת וכל יום נורא עייפה וממש נכנסתי
לדיכאון. אני בחרדה אולי זה לא יעבור לי אף פעם. אני מעונינת באנשים שעברו כמוני שיתמכו בי
כי אני מרגישה הכי לבד בעולם וקשה להסביר לאנשים שלא עברו את איך אני מרגישה. אם תוכלו
תכתבו לי תגובה והעיקר שתעודדו אותי כי אני רואה שזה אמור לקחת זמן אין לי סבלנות בכלל ונורא עצבנית. אפשר גם להתקשר אלי לנייד . אם יש גם גבר שעבר את זה ורוצה לעודד אותי זה יעזור לי כי אני לבד גרה עם הבן שלי. מחכה לתגובות שיעודדו אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני 32 שנה אחרי, בקרוב תשכחי מהכל.
אורה11/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורה
דנה12/08/2009אשמח אם אוכל לשוחח איתך , אני זקוקה לקצת עידוד
שלחי לי את הטלפון שלך למייל שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)