HPV אצל גברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HPV אצל גברים
    שחר
    10/08/2009

שלום וברכה
    לצערי רובם של הרופאים איתם נפגשנו לא נותן מידע שלום וברור ואשמח לקבל תשובה מהמומחים בפורום זה.
    אישתי אובחנה כסובלת מHPV וCIN2 .
    משום מה הגניקולוג לא שלח גם אותי להיבדק.
    ביוזמתי הלכתי לאורולוג והלה אמר לי שלמעט מיקרים נדירים אצל גברים התסמינים הם אך ורק חיצוניים, במידה ואין לי תסמינים חיצוניים אין לי כנראה את הוירוס ואין שום צורך להיבדק (בדיקת דם וכו'...)
    מגניקולוג נוסף שהלכנו אליו הבנו שאם לאשתי יש את הוירוס אז זה כמעט ודאי שגם לי יש ובגלל שאין שום תרופה לוירוס אז אין שום טעם ללכת להיבדק בכלל.
    לאחר הטיפול שאנו מקווים שיעבור בהצלחה אישתי אמורה להיבדק אחת לחצי שנה כדי לראות שהוירוס לא מתפרץ שוב.
    האם גם אני צריך להיות תחת השגחה כלשהי ? האם מספיק להיות עירני לתסמינים חיצוניים באיזור איבר המין ?האם יש טעם לעשות בדיקת דם ?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HPV אצל גברים

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

פרופ` אברהם קוטן
    11/08/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו