מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות ביופסיה שדרות02/09/2007
לפורום הנכבד שלום.
מה אומרות תשובות הנ"ל:
Papilary lesion with focal atypia.
Compatible with atypical papillary lession
Atypical papillary lesion
(נאמר לי בע"ב שאלה גידולים לא ממאירים), אך
לסיום - המלצה לביופסיה כירורגית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול פפילרי
ד''ר יוסף ברנר02/09/2007הממצאים בביופסיה אינם מראים ממאירות אלא שינויים טרום ממאירים בתאים. אולם, במחקר שפורסם לאחרונה (אוגוסט 2007, אמריקן ג'ורנל אוף סורג'רי) המראה כי ב 44% מהביופסיות עם ממצאים פפילרים לא ממאירים, כאשר מוציאים את הגוש באופן מלא מוצאים ממצאים ממאירים. זו הסיבה שממליצים לך לעבור הוצאה מלאה של הגידול.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מתבקשת
רות02/09/2007נמצאו 4 גידולים בגדלים כ6-7 ממ . עד כמה הניתוח דחוף? אני בת 65. המלצה להוצאת הגידולים כוללת ביצוע MRI לפני הניתוח, אך התורים לMRI מאוד רחוקים (נובמבר).
תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידולים פפילריים
פרופ` אברהם קוטן03/09/2007אים בהילות, אך רצוי לא לדחות ואני מציע להקדים את בדיקת ה-MRI לספטמבר - תחילת אוקטובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
רות03/09/2007רציתי באמת לדעת אם אני לא עושה פניקה מיותרת ומנסה להקדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
ד''ר יוסף ברנר03/09/2007מאחר והמחלה בשד אצלך היא מולטיפוקלית, כלומר, הופיעה במספר מקומות בשד, יש חשד שהיא יכולה להיות בהווה או להיווצר בעתיד גם באזורים אחרים של השד. ניתוח חלקי רק של האזור בו הוצאו 4 הגידולים הוא טוב, אך כאמור יכולים להיות גידולים קטנים גם באזורים אחרים. לכן צריך לשקול ניתוח להסרת השד כולו, דבר המבטיח שלא תהיינה הישנויות של גידולים פפילריים בשד. במקרה כזה אין צורך ב MRI וניתן לעשות את הניתוח בהקדם.
לדעתי את צריכה להתייעץ על כך עם כירורג בעל ניסיון ומומחיות בטיפול בסרטן השד.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רות03/09/2007דר" ברנר, שלום.
היתייעצות היתה עם ד"ר Kיי שלום ממרפאת השד של וולפסון. הוא לא הסכים לנתח ללא MRI.
אני מוכנה לבוא לכל היתייעצות שהיא. אנא, הציע מה עלי לעשות. ללכת לעוד כירורג שד? הזמן עובר, אנני מצליכה להסיג לעצמי תור לMRI . אני מרגישה בודדה במערכה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה
רות03/09/2007ד"ר ברנר,
במחשבה שניה- האם אוכל להגיע אלך להיתיעצות. אני שייכת למרפאה של דר"ר טלי לוי, אבל היא מטפלת רק בגינקולוגיה. אין לי אונקולוג כללי, שאוכל להיתיעץ איתו. בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שד
ד''ר יוסף ברנר04/09/2007בקשר לשתי הודעותיך האחרונות, ד"ר שלום לוי שוקל קרוב לוודאי ניתוח חלקי של השד ולכן צריך MRI, אם יביא בחשבון כריתת שד מלאה, אני בטוח שלא ידרוש בדיקה זו. ניתן להגיע אלי על ידי קביעת תור אצל מזכירת המכון האונקולוגי וטופס 17 מתאים. במקרה ותגיעי אלי אדון ביחד עם דר לוי בנושא הניתוח
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רות04/09/2007תודה.
מחר יש תור לMRI ואהיה במרפאת שד כניראה ביום שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)