מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טמוקסיפן והעינייםתה תה04/09/2007
לפני מספר שנים עברתי הלחמת חורים ברשתית בעין שמאל לאחר מכן עברתי נתוח קטרקט בשתי העיניים. בעין שמאל טופלתי בקרן יאג עקב קטרקט משני. ביולי 2006 עברתי ניתוח למפקטומי . באוגוסט 2006 עברתי הקרנות בשיטת הברכיטרפיה. מזה כשנה אני לוקחת טמוקסיפן. לפני כשלשה חדשים עברתי ניתוח לתקון הפרדות רשתית בעין ימין. האם לטמוקסיפן עלולה להיות השפעה רעה על עיני ? אם כן , מה ההמלצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמוקסיפן-רעילות אוקולרית
ד''ר יוסף ברנר05/09/2007הטיפול הממושך בטמוקסיפן יכול לגרום לרעילות בעינים, בעיקר ברשתית, בקרנית ובעצב האופטי. מאחר ויש לך כבר בעיות בעינים הייתי ממליץ על דיון משותף בין האונקולוג שלך לרופא עינים. באם צריך להפסיק את הטמוקסיפן, יש לו חלופות אפילו יעילות יותר ורעילות פחות אך יקרות יותר. במקרה של חוסר יכולת לקבל טמוקסיפן קופת החולים חייבת לספק את החלופה היקרה יותר.
ד"ר יוסף ברנר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטמוקסיפן והעיניים
תה תה05/09/2007תודה לך ד"ר יוסף ברנר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטמוקסיפן ועיניים
פרופ` אברהם קוטן05/09/2007אני מסכים ב-100% עם עמיתי ד"ר ברנר. אני מציע לא לקחת שום סיכונים נוספים, והגם שהסיכון מינימלי - לא להשתמש בטמוקסיפן אלא בתכשיר חליפי - ממשפחת מעכבי הארומטז, כגון ארימידקס, פמרה או ארומזין
פרופ' אברהם קוטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטמוקסיפן והעיניים
תה תה05/09/2007תודה לך פרופסור אברהם קוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)