סרקומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרקומה
    בת של
    24/09/2009

אימי עברה ניתוח סרקומה ,בניתוח הגיעו לתאים בריאים והרופא היה מאד מרוצה,
    הופננו לאונקולוגיה ושם אמרה לנו הרופאה שאינה יכולה להחליט כיוון שאימי בת 86 ויש לה הרבה מחלות ,היא תתיעץ בועדה ותחזור אלי ,עברו חודשיי ,איש לא התקשר אני יצרתי קשר אמרו שיבדקו ,היום חזרו אלי אנחנו רוצים לתת לך תור לטיפולים 30 טיפוךלים יוםיומיים היתי בהלם מאיפה זה בא??? (אם תצטרך אז אולי כמה בודדים כך נאמר לנו בביקור)ואני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות כן או לא??? תעזור לי דוקטור.בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרקומה

הוספת תגובה

• סרקומה

ד''ר יוסף ברנר
    25/09/2009

אין מספיק מידע. היכן צמחה הסרקומה. אם מדובר בגידול בגפים, והגידול הוא מעל 5 ס"מ בקוטר, צריך להקרין אותו. סרקומה הוא גידול יציב יחסית לקרינה ולכן צריך לתת מנת קרינה גבוהה וזאת הסיבה שצריך לפחות 30 טיפולים.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה והבהרה בבקשה בבקשה

בת של
    25/09/2009

הסרקומה היתה בעור של בית החזה בדוח הפתולוגי אחרי הניתוח כתוב הגידול נמצא כ-2 סמ מהעומק של האקסיזיה יתר הגבולות חופשיים גידול מזנכימלי בנוי מתאים כישוריים עם פליאומורפיזם בולט עם גרעינים גדולים נראתה פעילות מיטוטית,תסנין דלקתי וסימני דימום.
    באבחנה כתוב skin and soft tissue of chest wall)wide excisuon
    high grad pleomorphic saracoma completely excised
    severe elastosus and cutaneous scar

ד" תוכל עפי"זה להסביר ולהביע דעתך בקשר להקרנות מדובר באשה בת 86 חולת סכרת שעברה גם ארוע מוחי

תודה מעומק הלב על התיחסותך
    שנה טובה בריאה וגמר חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו