מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולה gbm- מי אחראי להמשך הטיפולחוה03/10/2009
בעלי אובחן לפני 10 שבועות, עבר ביופסיה מוחית, וסיים לפני כ-10 ימים טיפול הקרנות וטמודל. מאז אושפז כבר פעמיים ברמבם עקב חום וירידה תפקודית. הרופאה שטיפלה בו ברמבם הפנתה אותי לרופא הכללי בקופת חולים. אנחנו מבקשים לברר מי אחראי על המקרה שלו בבית החולים ולמי לפנות כשקורה משהו, או לייעוץ יותר נרחב לגבי העתיד הטיפולי. האם נוכל לקבוע פגישה עם פרופ. קוטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GBM
פרופ` אברהם קוטן04/10/2009הכתובת ברמב"ם היא היחידה לנוירואונקולוגיה בראשות ד"ר צהלה צוק, יש לפנות לאחות שעובדת איתה - מרינה גוריאל - 0502065660 או 8543159, אחות מומחית קלינית בתחום גידולי המוח
אין צורך בפגישה עם פרופ' קוטן, אלא עם המופקדים על הנושא
א קוטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהgbm
חוה04/10/2009פנינו לד"ר צוק לפני כשבוע, כשמצבו הוחמר, וקבלנו תשובה שלאחר ההקרנות עלינו לפנות לרופא בקופת חולים. זה לא נראה לנו שאין ברמבם מי שיודע מה קורה עם החולה. בעלי אושפז מאז ההקרנות פעמיים, כל פעם במחלקה אחרת, לא באונקולוגית. התברר לי שד"ר צוק אפילו לא ידעה על כך ואני הייתי צריכה להעביר לה את דו"ח האישפוז בעצמי.
בכל זאת היינו מבקשים להפגש עם פרופ. קוטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהGBM
פרופ` אברהם קוטן05/10/2009מטרת הפורום איננה לקבוע פגישות
תפני כמקובל למזכירות המכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהgbm
חוה08/10/2009תודה רבה לפרופ. קוטן על ההתיחסות והעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)