חולה gbm- מי אחראי להמשך הטיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה gbm- מי אחראי להמשך הטיפול
    חוה
    03/10/2009

בעלי אובחן לפני 10 שבועות, עבר ביופסיה מוחית, וסיים לפני כ-10 ימים טיפול הקרנות וטמודל. מאז אושפז כבר פעמיים ברמבם עקב חום וירידה תפקודית. הרופאה שטיפלה בו ברמבם הפנתה אותי לרופא הכללי בקופת חולים. אנחנו מבקשים לברר מי אחראי על המקרה שלו בבית החולים ולמי לפנות כשקורה משהו, או לייעוץ יותר נרחב לגבי העתיד הטיפולי. האם נוכל לקבוע פגישה עם פרופ. קוטן?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• GBM

פרופ` אברהם קוטן
    04/10/2009

הכתובת ברמב"ם היא היחידה לנוירואונקולוגיה בראשות ד"ר צהלה צוק, יש לפנות לאחות שעובדת איתה - מרינה גוריאל - 0502065660 או 8543159, אחות מומחית קלינית בתחום גידולי המוח
    אין צורך בפגישה עם פרופ' קוטן, אלא עם המופקדים על הנושא
    א קוטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• gbm

חוה
    04/10/2009

פנינו לד"ר צוק לפני כשבוע, כשמצבו הוחמר, וקבלנו תשובה שלאחר ההקרנות עלינו לפנות לרופא בקופת חולים. זה לא נראה לנו שאין ברמבם מי שיודע מה קורה עם החולה. בעלי אושפז מאז ההקרנות פעמיים, כל פעם במחלקה אחרת, לא באונקולוגית. התברר לי שד"ר צוק אפילו לא ידעה על כך ואני הייתי צריכה להעביר לה את דו"ח האישפוז בעצמי.

בכל זאת היינו מבקשים להפגש עם פרופ. קוטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• GBM

פרופ` אברהם קוטן
    05/10/2009

מטרת הפורום איננה לקבוע פגישות
    תפני כמקובל למזכירות המכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• gbm

חוה
    08/10/2009

תודה רבה לפרופ. קוטן על ההתיחסות והעזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו