אמא שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא שלי
    רונן צרור
    13/09/2007

אמא שלי מאושפזת מיום חמישי האחרון בבית חולים רמבם מחלקת פנימית א,היא סובלת מכאבים עזים בגבה וזאת עקב "קליטות פתולוגיות מרובות...." היא אינה מסוגלת לזוז מהמיטה. אבקש לדעת מהו סוג הטיפול שהיא אמורה לקבל ומדוע לא מעבירים אותה למחלקת אונקולוגיה .האם הקרנות
    יקלו על סיבלה הרב. יש לי הרגשה כי היא אינה זוכה ליחס והטיפול המגיעים לה על גידול שלושה בנים ששירתו את מדינת ישראל נאמנה.

תודה
    רונן צרור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא שלי

הוספת תגובה

• מה האבחנה

פרופ' קוטן
    14/09/2007

בפנייתך אין שום פרטים רפואיים למעט המידע על קליטות בשלד ועל כאבים. כאבים וקליטות במיפוי עצמות אינם מעידים בהכרח על מחלת סרטן. קליטות במיפוי עצמות יכולות להיגרם ע"י ספקטרום נרחב של מחלות, בין היתר - מחלות ממאירות. רק לאחר שרופאי המחלקה הפנימית יוכיחו ע"י בדיקות שונות, ובמיוחד ע"י ביופסיה, שמדובר במחלה ממארת - תהיה הצדקה להעביר את אמך למחלקה האונקולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בשלד על רקע ממאירות

פרופ' א. קוטן
    14/09/2007

מהתכתבות נוספת שהועברה אלי בדואר אלקטרוני אני מבין, שהחולה ידועה כסובלת מסרטן (לא נכתב איזה סרטן). אחד הטיפולים הניתנים במצב שכזה הוא הקרנות להקלת הכאב. הנוהג המקובל הוא, שרופאי מחלקה פנימית א', אצלם מאושפזת החולה, יפנו לתורן האונקולוג (יש שני רופאים תורנים במערך האונקולוגי, הנמצאים בביה"ח, 24 שעות ביממה, כל השנה), ויזמינו אותו על מנת שיבדוק את החולה ויחליט על הטיפול ועל העברה למחלקה האונקולוגית.
    פרופ' א קוטן
    במקביל, העברתי הודעה בדואר אלקטרוני לאחות הראשית של המערך האונקולוגי ומחר אתקשר לתורנים שלנו
    א קוטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנושא בטיפול

פרופ' א. קוטן
    14/09/2007

כפי שהבטחתי אמש, בשעות הלילה המאוחרות, נושא האמא של מר צרור, אשר הובא לדיון פתוח על ידי בנה במסגרת הפורום, נבדק על ידי, אישית, הבוקר. בגלל צנעת הפרט, אינני חושב שהפורום הוא הבמה הנאותה לחשיפת מקרים אינדיבידואליים. על כן רק אציין, שעל פי מידע ממקור ראשון שקבלתי הבוקר, הנושא של החולה זוכה למיטב הטיפול העדכני .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא שלי

רונן צרור
    19/09/2007

בהמשך לתגובת ד"ר קוטן,ראשית אני מודה על התגובה המהירה ואציין כי לאחר בדיקת ביופסיה התברר כי אמא שלי חולה במחלת סרטן עם תאים גדולים והמחלה בשלב מתקדם,היא החלה בהקנות באזור הגב ועקב מצבה הודיעו לנו שהיא לא תקבל טיפולים כימותרפים ,התברר לי כי יש תרופה חדשה ללא תופעות לוואי ,אך מקבלים אותה? מי יעזור לנו לקבל אות התרופה הזאת ?אני רוצה לציין כי איבדנו אח בתאונה ונפשנו חלשה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו