מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיימת ממארת - דחוףכרמית08/10/2009
שלום רב,
לאימי איבחנו מיימת ממארת, וכן גוש במעי הגס, בנוסף הכליות הפסיקו לתפקד, וכן היא סובלת מאי ספיקת לב של הצד הימני, הבדיקות שבוצעו הן : דיקור המים הבטניים ופתולוגיה של המים, וסיטי של הבטן, שאלתי היא : איזה עוד בדיקות ניתן לעשות על מנת לקבוע בוודאות מה מצבה הרפואי של אימי, כרגע היא מוגדרת כחולה סופנית, והרופאים אומרים שאין מה לעשות, איזה עוד בדיקות צריכים לבצע ועל סמך מה הרופאים מסיקים שמצבה הוא סופני ומה אפשר לעשות על מנת לעזור לה? ולהקל על סיבלה הרב ??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן מפושט בבטן
ד''ר יוסף ברנר10/10/2009לפי התאור שלך מדובר בגידול מפושט בבטן, קרוב לוודאי ממקור של מעי גס, כאשר לא ניתן לטפל בכימותרפיה עקב אי ספיקת כליות, וכמובן לא ניתן לטפל בהקרנות עקב פיזור המחלה בכל הבטן.
לכן לצערי אני צריך להסכים עם הקביעה של הרופאים המכירים אותה טוב ממני שהחולה אינה ברת טיפול ויש להסתפק בטיפול תומך להפחתת הכאבים והסבל.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך ...
כרמית12/10/2009האם יש אפשרות לטפל בכימותרפיה באימי במצבה הנוכחי ? היא ללא כליות מתפקדות
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

