מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בבקשהיעל15/09/2007
שלום ,
איך מגלים סרטן בגרון ? מה הסימטומים ?
יש לי תחושה של כאב חזק / מחנק / כמו משהו תקוע לי בגרון כבר חצי שנה , זה מאוד מפריע לי
עשיתי בדיקות הבאות:
בדיקת א.א.ג - הכל תקין
בדיקת גסטרו- בקע קצר בסערפת
בדיקת CT - הכל תקין
בדיקת אולטרסאונד - הכל תקין
רנטגן - הכל תקין
בדיקות דם - הכל תקין
משטח גרון - תקין
מה זה יכול להיות ואיזה בדיקות לעשות עוד כדי לדעת איך לפתור את הביעה ?
זה מאוד מפחיד אותי כי כל הבדיקות שעשיתי הם תקינות חוץ מבקע סערפתי .
תודה מראש על התשובה .
דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשת גוף זר בגרון
פרופ` אברהם קוטן15/09/2007עליך לפנות שוב לרופא א.א.ג. ולהיבדק שנית. במידה והתלונות נמשכות, יש לחזור על חלק מבדיקות העזר שציינת. לעתים התלונות שציינת נובעות ממתח נפשי, אך אבחנה זו העשית רק במידה והבדיקות שצינת תקינות לחלוטין וקיים רקע של מתח נפשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
גולדי22/09/2007תבקשי צילום ריאות,היתה לי אותה בעייה סבלתי במשך יותר משנה ובסוף התגלה אצלי סרטן ריאות, מאחלת לך שהתוצאה אצלך תהיה שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)