מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת הרוק או לימפוה או גרורת סרטןרודינה13/10/2009
בCT שביצעתי השבוע לצוור חזה ובטן אחרי היסטוריה של סרטן שד ובלוטות נגועות בצד שמאל ב2004 וגרורה במוח ב2007 התשובה היתה:
שהבטן עם כל מה שיש בה נקיים אומנם בצואר הודגמה בלוטת לימפה מוגדלת כ 17 מ"מ-תת לסתי מימין. סופרא-קלוויקולרי משמאל הודגם גוש בלתי הןמןגני עם טשטוש- שומן תת-עורי מימדין כ 30*23מ"מ. במדיאסטינום העליון הודגמה רקמה רכה קשתית בעיקר בסמוך לקשת האוורטהץ תפליט פלאורי קטן משמאל. מספר נודולים תת-פלואורלים הודגמו בשדות העליונים דו צדדי
שאלתי : האונקולוג שלי חושד שזה גרורות מסרטן השד או לימפומה והציע לי ביופסיה. האם דרך הביופסיה אפשר לגלות גם שזה יכול להיות סרטן בלוטת הרוק? ואם לא איך אפשר לבדוק את זה
שאלה שניה האם ניתן לרפות את הנ"ל בשיטות אחרות חוץ מכימותרפיה ? אשמח לקבל תשובות לאי-מייל שלי הרבה תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה
ד''ר יוסף ברנר14/10/2009כדי להגיע לאבחנה מדויקת לגבי מהות הממצאים הנראים ב סי טי, ביופסיה היא הדרך הטובה ביותר
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)