חשד לסרטן ריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לסרטן ריאה
    קאטי
    07/11/2009

לכבוד פרופ קוטן שלום,

אני בת 67 ביום רבעי ירקתי דם פעם אחת בלי כאבים אחרי שיעול הרואפ שלח אותי לצילום רנטגן שהתוצאות:

PULMONARY MASS בריאה השמאלית 2 גושים אחד בגול 2.5 ס"מ ואחד 1.0 ס"מ הרופא שלח אותי לבדיקות דם:
    ש.ד / CA15-3/ CYFRA21-1/ NSE.CEA

עם חשד למהוא בריאות או גרורות וגם לצילום CT .

אני לא עשנתי בחיים בעלי הפסיק עישון לפני 40 שנה, האם זה תוצאה של חשיפה למיפוי PET/CT בשנה האחרונה שבעלי טופל ממחלת DCBLC?

ברצוני לדעת מה דרך הבירור שעלי לבצע ומה הן האפשרויות לטיפול? ברצוני לציין שבדיקות הדם שלי מיוני 2009 הם תקינות כולל המטולוגיה, כימיה שתן

אני מיואשת האם עלינו להתמודד עם כל סוגי המחלה הזאת תוך פחות משנהת אניה חייבת לציין שבעלי הבריא על אף הסיכוי הנמוך שהרופא ציין אותו לאורך כל הדרךץ

אודה לך על היענותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לסרטן ריאה

הוספת תגובה

• גוש בריאה

פרופ` אברהם קוטן
    08/11/2009

מדובר בתהליכים תופשי מקום, וצריך לקבל אבחנה פתולוגית ע"י ביופסיה בדרך כלשהי. יש להשלים הבירור ע"י בדיקות דימות ובדיקות דם וביחד עם הבדיקה הפתולוגית להגיע לאבחנה הסופית - האם הגידול ראשוני או גרורתי.
    למחלה אין שום קשר לבדיקת ה-PET-CT ובדיקת ה-PET-CT לא השרתה אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו