מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבא חולה סרטן ריאות ועצמותאתי24/09/2007
שלום לך פרופסור קוטן
התקשרתי למשרד שלך בבקשה להיפגש עימך באופן פרטי להתייעצות
אך המזכירה שלך סילביה אמרה שאתה לא מקבל באופן פרטי.
אודה לך אם תעזור לי.
אבא שלי אובחן כחולה בסרטן הריאה עם גרורות בעצמות.
ב 6.6.07 הוא עשה מיפוי עצם התוצאה היתה:קיימת קליטה פתולוגית בחוליה T7
קליטה מוגברת בברך שמאל.
אין ליראות קליטות פתולוגיות בשאר השלד.
ב 24.7.07 CT חזה :שני גושים ריאתיים ב RUL בגדלים 3.1 ו 3.7 ס"מ
קשריות קטנות בריאה הימנית כולל אחת פרהילרית מימין.
שינויים אמפיזמטים בולטים בריאות. קנה וסימפונות שמורים,כלי דם ריאתיים שמורים.
ב.07 28.8 CT PET : נגעים ליטים בגוף D8 (הנגע הגדול 13 מ"מ)
קיימת פריצת טאיכל עליון של החוליה ותמט ב 20-30 % של החוליה.
אין לראות דחיסת החוליה לתעלת השדרה.
נגעים ליטים קטנים בגוף ימין של D4 רושם שמדובר בהמנגיומה.
גושים ידועים בריאה ימנית.
הרופא המטפל ממרפאת לין יתן לו ממחר ארדה וגמזר, הוא אומר שאבא לא יעמוד בטיפול אגרסיבי יותר. האם אתה רואה לנכון שזה מספיק? האם אתה ממליץ על משהו נוסף?
מאז שעשו לו ביופסיה דרך הגב (והיה לו גם נקז כי הם פגעו לו בריאה) המצב שלו התדרדר (הוא הולך על קביים,כאבים איומים בכל הגוף,לא אוכל).
האם עצם העובדה שהם נגעו שם הם עוררו והגבירו את התפרצות המחלה? תסתכל על התאריכים.
למה חיכו הרבה זמן עד שנתנו לו תרופה ועד שאישרו את התרופה? לא חבל על החודש ויותר שעבר?
אני ממש מרגישה חסרת אונים מול כל הפרוצדורה הזו, אני מפחדת שאולי אני לא לוחצת מספיק אצל הרופאים.
הרופא בלין אומר שהתרופה תחזיק אותו בכמה חודשים, איך אפשר להאריך את זה לשנים? יש איזושהי דרך?
אני מודה לך מאד,
אתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה קטנה
אתי24/09/2007חשוב לי להגיד שאבא שלי עד הביפיוסיה והנקז ששמו לו (אמצע אוגוסט) היה הולך כרגיל
היה לו תיאבון, היה ניראה בריא לחלוטין. ואחרי זה הכל התדרדר משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)