מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי רפואה משלימה לחולי סרטןחן11/12/2009
שלום רב
אני מטפלת ברפואה סינית ובעיסוי. ברצוני לדעת האם ישנן אילו שהן קונטרה אינדיקציות לטיפול בחולי סרטן. לפני שבוע הודיע לי מטופל במפגש שלישי כי יש לו לוקימיה. עד לאותו הרגע לא ידעתי זאת ולכן טיפלתי בו על פי תלונותיו שהיו בנוגע לכאבי גב תחתון וחולשה כללית. אני מוכרחה לציין שבשאלון הרפואי שאני נותנת למטופלים שלי ישנה שאלה ספציפית לגבי סרטן אך משום מה הוא לא ציין זאת.. דבר נוסף , המטופל דיווח על הטבה ניכרת בהרגשתו.
אשמח לתשובה מניסיונכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים נוספים למיניהם
פרופ` אברהם קוטן11/12/2009בכל מקרה צריך לקבל אישור רפואי מהאונקולוג. למשל, עיסוי "אנרגטי" מידי בחולה עם נגעים סרטניים בחוליות עלול להסתיים בשבר פתולוגי ואף בשיתוק !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
חן12/12/2009תודה רבה על המענה המהיר.
ברצוני להבהיר שאני מעסה ולכן אינני מבצעת מניפולציות או שימוש כלשהו בכוח על החוליות. אני עובד לצידי עמוד השדרה על זוקפי השרירי לכל היותר.
אז מה האינדיקציה שלא לטפל? המטופל ממשיך להגיע אליי. היה גם אתמול וקבענו שוב הוא מרוצה מאוד. מה עליי לעשות? אני גם משלבת דיקור האם להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להבהרה מצדכם
חן14/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי
פרופ` אברהם קוטן14/12/2009אפשר להמשיך, אך לא בעיסוי, אלא אולי ב"ליטוף" - שום לחץ על החוליות, שום מניפולציות שעלולות לגרום לשבר פתולוגי. אזהרה: שבר פתולוגי עלול להתהוות גם ללא עיסוי או חבלה או מכה או נפילה, אלא באופן ספונטני, ועלולות להיות תלונות כלפיך, גם אם את לא גרמת לו ! מציע לנקוט זהירות פיזית ומדיקו - לגאלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות לך
חן14/12/2009השכלתי המון.
חג שמח.
הרבה בריאות.
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)