שאלות בקשר לבדיקות ואופציות טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות בקשר לבדיקות ואופציות טיפול
    חיים
    22/12/2009

קודם כל הסרטן שלי התחיל כסרקומה בלב ושלח גרורות לעצמות
    אני מדבר בהקשר של גרורות בעצמות
    האם מיפוי לא מספיק כי לפי מה שהבנתי במיפוי רואים דברים נוספים שלא רואים בסיטי
    אז למה דרוש לעשות סיטי גם?יש מצב שיראו בסיטי דברים שלא ראו במיפוי?(אני מדבר על מיפוי עצמות) .מה ההבדל בינהם ?
    מהי תוחלת החיים הממוצעת של אנשים עם גרורות בעצמות?
    והאם בן אדם יכול לחיות חיים רגילים עם גרורות בעצמות בלבד לאורך שנים רבות נצא מנקודת הנחה שזה אך ורק בעצמות אני כיום כבר שנתיים וקצת עם המחלה מאוד אופטימי חי חיים רגילים ללא כאבים ב"ה לא מרגיש את המחלה עברתי 3 סדרות של טיפולים כימותרפיים לפני כשנה סיימתי ואני במעקב .
    ואיזה תרופות טיפולים יכולים לעזור לרפא\לשפר את המצב?
    אני מקבל כרגע ארדיה והומלץ לי לעבור לזמורה.
    יש עוד דרכים חוץ מכימותרפיה שיכולות לתרום?
    ושאלה אחרונה המקום שבו התחילה המחלה הראשונית משם נשלחות הגרורות השאלה שלי אם המקום הראשוני היום נקי אין סימן זכר מחלה ויש רק את העצמות לאן ששלח גרורות האם העצמות גם יכולות לשלוח גרורות לאיברים האחרים חוץ מהעצמות או שרק המקום הראשון שהיתה שם המחלה יכול להתבצע שליחת גרורות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרורות בעצמות

ד''ר יוסף ברנר
    27/12/2009

גרורות בעצמות אינן מסכנות את החיים וניתן לחיות עם גרורות כאלה זמן ארוך.
    הסיבה לביצוע CT היא לאתר בעיות באברים אחרים מחוץ לעצמות.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חיים
    28/12/2009

אשמח אם תענה לי גם על שאר השאלות

איזה תרופות טיפולים יכולים לעזור לרפא\לשפר את המצב?
    אני מקבל כרגע ארדיה והומלץ לי לעבור לזמורה.
    יש עוד דרכים חוץ מכימותרפיה שיכולות לתרום?
    ושאלה אחרונה המקום שבו התחילה המחלה הראשונית משם נשלחות הגרורות השאלה שלי אם המקום הראשוני היום נקי אין סימן זכר מחלה ויש רק את העצמות לאן ששלח גרורות האם העצמות גם יכולות לשלוח גרורות לאיברים האחרים חוץ מהעצמות או שרק המקום הראשון שהיתה שם המחלה יכול להתבצע שליחת גרורות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו