מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה "פד סיטי" ?טל/13/01/2010
שלום רב,
הייתי שמחה אם תוכלו בקצרה להסביר לי מה זה פד סיטי ? או לצרף לינק אשר בו אוכל לקבל אינפורמציה.
שאלתי השנייה היא ' מה יותר טוב לבדיקת סרטן לאחר טיפולים כימוטרפים, האם MRI או פד סיטי ?
אשמח לתשובתכם
תודה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פט
ד''ר יוסף ברנר13/01/2010בדיקת פט היא למעשה מיפוי כל הגוף לתאי גידול. הבדיקה מתבססת על הידע שתאי סרטן משתמשים בסוכר כמקור העיקרי לאנרגיה. לכן מזריקים סוכר הקשור לחומר רדיואקטיבי. באם יש אזורים שם נוצר ריכוז של הסוכר של הבדיקה, שם יש תאי סרטן פעילים.
בדיקת פט עדיפה על MRI כבדיקה לאיתור גרורות סרטניות בחלקי הגוף השונים.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזור לי בבקשה
לי13/01/2010חשוב עוד לציין שירדתי במשקל כ2 קילו מזה שלושה חודשים בגלל שאין תאבון
אני באמת מודאגת האם לגשת שוב פעם לרופא לצורך בדיקות נוספות? או פשוט להמשיך בטיפול שהוא נתן לי לנטון 15מ"ג ? ומה הסיכוי שבגילי אני אפתח סרטן קיבה?תודה על תשובתך המהירה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך!
טל13/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)