עזרו לי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרו לי בבקשה
    לי
    13/01/2010

אני בת 28 לפני כשנה וארבעה חודשים מצאו אצלי חיידק אליקובקטור פלורי והוא יצא ממני מטיפול הראשון לאחר החיידק ביצעו לי גסטרוסקופיה והיא יצא תקינה מלבד הגסטריטיס הרופא נתן לי כדורים לחודש ושלח אותי הביתה . בנוסף ביצעתי גם בדיקות דם מורחבות אולטרסאוד של הבטן והכול יצא תקין. לפני כחודשיים התחילו לי שוב פעם חוסר תאבון ובחילות קלות נגשתי לרופא הוא החליט שזה גסטריטיס ושלח אותי הביתה. חשוב לציין שמזה חודשיים אני נמצאת בדכאון מזה שאני מרגישה חוסר תאבון ובחילות קלות. לפעמים גם כואב לי בבטן העליונה. אני נורא מודאגת מזה וחושדת מגרוע מכול . אין לי במשפחה אף אחד שחלה אי פעם בסרטן ולפני חצי שנה עשיתי בדיקות דם והם יצאו תקינות. השאלה שלי אם יש סיכוי שיהיה לי סרטן בקיבה כי זה מאוד מדאיג אותי!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרו לי בבקשה

הוספת תגובה

• סרטן קיבה

ד''ר יוסף ברנר
    13/01/2010

מהמתואר לעיל לא נראה לי שיש לך סרטן קיבה
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה

לי
    13/01/2010

תודה על תשובתך המהירה.
    עוד חשוב לציין שירדתי במשקל ב3חודשים ירדתי 2 קילו מחוסר התאבון שיש לי.
    האם כדי לגשת שוב פעם לרופא לבדיקות נוספות או לסיים את הטיפול של לנטון 15מ"ג?
    ומה הסיכוי שלי לחלות בסרטן קיבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו