מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן ריאה טיפול דחוף בכימוטרפיהפרופ` אברהם קוטן06/02/2010
שלום לכם רופאים יקרים
השבוע נתבשרתי את בשורת האיוב שהנני חולה בסרטן ריאה
סוג הסרטן - לאחר בדיקת ברונכוסקופיה
Left lung , lower lobe - bronchoscopic biopsy - Small cell carcinoma
Immunostains results sustain diagnosis: CKAE1/ AE3+ve, synaptophysin+ve. Chromogranin A+ve, CD56+ve,Mib1~90%
T28000
M80413
ברורים נוספים סיטי מוח תקין ללא גרורות
מיפוי עצמות תקין ללא גרורות
לא ברור לי וכנראה שגם לא הסבירו לי מספיק להבין את מלוא התמונה.
לטענת הרופאים נדרש טיפול דחוף בכימוטרפיה
אבקש הסבר להבנת העניין
וכמו כן שאלה נוספת וחשובה לי מאד
מאחר והסרטן כלוא עדיין בריאה שמאלית בלבד האם לא ניתן לכרות ריאה שמאלית בשלמותה ובכך למנוע התפשטות המחלה והוצאתה במכה אחת מחוץ לגוף
אני לחוץ מאד ומתחנן לעזרה
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן ריאה מסוג תאים קטנים
פרופ` אברהם קוטן06/02/2010הטיפול הוא ע"י כימותרפיה וקרינה, לא מנתחים, שכן בעת האיבחון קיימות כבר מיקרוגרורות נסתרות כך שאין ערך לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות ושאלה לד"ר ברנר
שלמה06/02/2010שמעתי כי הנך עוסק בהיפרתרמיה לריפוי
האם סרטן כפי שצייתי בפנייתי מעלה נתנת לריפוי בהיפר תרמיה האם נצבר כבר מספיק נסיון בארץ ובעולם בנושא?
ממתין לתשובתך
תודתי מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן ריאה תאים קטנים
ד''ר יוסף ברנר07/02/2010ראה תשובה בפורום רפואה משלימה
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)